26 Квітня 2024, 10:20 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація збірки оповідань «Небо цього літа» - 27 Листопада 2015

Презентація збірки оповідань «Небо цього літа»

Категорія: «Події»
Дата: 27 Листопада 2015 (П'ятниця)
Час: 19:00
Місто: Київ
Місце: Книгарня «ДОВЖЕНКО книги.кава.кіно.»
Адреса: вул. Воровського, 43а
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1183


Юрій Андрухович, Тарас Прохасько, Сергій Жадан, Лариса Денисенко, Каріне Арутюнова, Юрій Винничук, Андрій Бондарь, Володимир Рафеєнко, Володимир Єшкілєв, Еліна Свєнціцка, Андрій Краснящих, Юрко Іздрик, Ада Самарка, Таня Малярчук, Євгенія Кононенко, Ігор Куликовський, Володимир Лис, Наталка Сняданко... Погодьтеся - зірковий склад, що його залучили до участі у новому, досить резонансному проектові російська письменниця Людмила Уліцька та літературний оглядач Юрій Володарський.

«Небо этого лета» - антологія сучасної української прози у перекладах російською, що містить оповідання вісімнадцятьох українських авторів різних поколінь. Збірку було відано в московському видавництві «Три квадрата», що, звісно, викликало неабияку хвилю оговорень. За рік підготовки до друку збірки його упорядникам довелося витримати кілька ідеологічних боїв і змінити видавництво.

Упорядник збірки Юрій Володарський та ініціаторка проекту, письменниця Людмила Уліцька | Джерело зображення - kp.ua

Тож чому саме зараз й в такому форматі? Якою є концепція, з якими труднощами проект зтикався та в чому його актуальність? Прийдіть та дійзнайтеся на першій презентації антології, що відбудеться 27 листопада в київській книгарні «ДОВЖЕНКО книги.кава.кіно.».

У заході візьмуть участь автори збірки Каріне Арутюнова, Лариса Денисенко, Сергій Жадан, Євгенія Кононенко, Володимир Рафеенко, Ада Самарка, Еліна Свєнціцька. Веде вечір упорядник збірки Юрій Володарський. Вхід на подію - вільний.


27 листопада. Початок о 19:00. Вхід: вільний.
м. Київ, Книгарня «ДОВЖЕНКО книги.кава.кіно.», вул. Воровського, 43а


0 коментарів

Залишити коментар

avatar