29 Березня 2024, 10:37 | Реєстрація | Вхід
/ «Прощальний поцілунок Ілліча» Вано Крюґера - 13 Жовтня 2015

«Прощальний поцілунок Ілліча» Вано Крюґера

Категорія: «Події»
Дата: 13 Жовтня 2015 (Вівторок)
Час: 18:00
Місто: Київ
Місце: Музей-Квартира Павла Тичини
Адреса: вул Терещенківська, 5
Рейтинг: 4.5
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1401


13 жовтня у Музеї-Квартирі Павла Тичини відбудеться презентація книжки Вано Крюґера «Прощальний поцілунок Ілліча» (видавництво «Люта справа») та виставка Віталія Янкового «aggressive society»! Модератор зустрічі - Олег Коцарев.

«Це перший (за останні роки точно) випадок, коли на широкій літературній сцені та в широкому книжковому просторі з’являються тексти, в яких поряд з досить ориґінальною і в багатьох випадках цікавою образністю на передній план виходить пафос зла, розпусти, комунізму — такий насичений і роз’ятрений пафос, що, врешті, він переходить в атмосферу радісного поетично-інтелектуального абсурду. Загалом, напевно, ця послідовна і подекуди виразно яскрава поетична девіація має шанси залишитися особливою та характерною подією в історії української літератури.»
Олег Коцарев


Вано Крюґер - поет, народний комісар з питань ідеолоґії. Вічний студент Києво-Могилянської академії, невизначених курсу і спеціальности. Естет і абсентьє. Некрокомуніст. Резидент культуролоґічно-нецензурованого проєкту «Бактерія». Має численні публікації в пресі, в альманахах і антолоґіях. Учасник низки мистецьких акцій і фестивалів. 

Автор поетичних збірок «Ніжна посмішка Берії» (в-во Сергія Пантюка), «Зіґґі Фрейді & Ктулху» («Смолоскип», 2014), «Вертеп на Куренівці» («Смолоскип», 2015), «Прощальний поцілунок Ілліча» («Люта справа», 2015). Окремі вірші перекладалися анґлійською, німецькою, чеською, польською, російською, італійською і бенґальською мовами. 


13 жовтня. Початок о 19:00. Вхід: вільний. 
м. Київ, Музей-Квартира Павла Тичини, вул Терещенківська, 5


0 коментарів

Залишити коментар

avatar