25 Квітня 2024, 20:05 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація Літературного центру імені Аґнона - 13 Жовтня 2015

Презентація Літературного центру імені Аґнона

Категорія: «Події»
Дата: 13 Жовтня 2015 (Вівторок)
Час: 19:00
Місто: Київ
Місце: Дім освіти та культури «Майстер Клас»
Адреса: вул. Лаврська, 16
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 937


13 жовтня в Києві пройде презентація Літературного центру імені Аґнона – проекту, створеному в місті Бучач – рідному для Нобелівського лауреата з літератури Шмуеля Йосефа Аґнона. 

Під час презентації буде можливість довідатись про діяльність Літературного центру: його особливість, проекти та напрямки. Літературний центр імені Аґнона має на меті повернення Бучачу його літературної ідентичності завдяки книжковим презентаціям, зустрічам з письменниками, літературним мандрівкам містом, перекладацьким проектам. 

Окрему частину вечора займе розмова про творчу спадщину Шмуеля Йосифа Аґнона і його період життя у Бучачі. Під час презентації буде змога придбати український переклад роману Аґнона «Нічний постоялець» - книгу, за котру він отримав Нобелівську премію, і в котрій описує Бучач після Першої світової війни.

Опісля презентації Літературного центру відбудуться поетичні читання за участі київських поетів Тараса Малковича, Зази Пауалішвілі, а також Мар’яни Максим’як та учасників літ.клубу, що діє при Центрі імені Аґнона – Юлії Михалецької та Олександра Ющака. Музичний супровід поетичних читань - від Христини Халімонової


13 жовтня. Початок о 19:00. Вхід вільний.
м. Київ, Дім освіти та культури «Майстер Клас», вул. Лаврська, 16, Мапа
Подія Вконтакті: http://vk.com/event103906487
Група Літературного центру імені Аґнона у Facebook: http://facebook.com/AgnonCenter


0 коментарів

Залишити коментар

avatar