26 Квітня 2024, 19:42 | Реєстрація | Вхід
/ Лариса Денисенко «Література VS юриспруденція» - 1 Жовтня 2015

Лариса Денисенко «Література VS юриспруденція»

Категорія: «Події»
Дата: 01 Жовтня 2015 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: 70 грн.
Місто: Київ
Місце: Креативний простір «Часопис»
Адреса: вул. Л. Толстого, 3
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 997


Відома українська письменниця, адвокат, правозахисник, теле- та радіоведуча, журналістка, есеїстка, волонтерка Лариса Денисенко проведе зустріч на тему «Література VS юриспруденція».
  • Як визначитись із професією?
  • Чи існує професія як покликання – одна на все життя?
  • Чи можна повноцінно поєднувати на перший погляд дуже різні професії?
  • Як впорядкувати своє життя таким чином, щоб встигати максимум та отримувати від цього задоволення?
Історія та досвід Лариси не може не вражати та не надихати. Власне, про те, що вона майстерно поєднуватиме різні заняття у своєму житті, свідчило ще бурхливе дитинство, коли юна Лариса, окрім навчання, встигала займатись музикою, плаванням, тенісом, а також відвідувати акторську студію та уроки танців.

Вже багато років Лариса Денисенко успішно поєднує юридичну та літературну кар’єру.

Фотографія: Rafał Komorowski

Юридична кар'єра

Правозахисниця. Курує проекти пов'язані з наданням безоплатної правової допомоги. Організовує просвітницькі проекти щодо прав людини. За потреби консультує відповідні урядові органи Канади щодо справ, пов'язаних з біженцями та мігрантами. Є одним із адвокатів, які представляють інтереси громадян в Європейському суді з прав людини (Страсбург). Працювала директором департаменту міжнародного права Міністерства юстиції України, радником міністра юстиції, науковим консультантом парламентських комітетів, очолювала національне відділення міжнародної антикорупційної організації Transparency International. Має відзнаку Верховного Суду України «За вірність закону».

Літературна кар'єра

Літературну кар'єру розпочала перемогою в конкурсі Коронація слова (гран-прі конкурсу-2002, «Забавки з плоті та крові». Книга «Танці в масках» посіла 1-е місце у рейтингу Найкраща українська книга в жанрі белетристика журналу Кореспондент за 2007 рік. Авторка 11 романів, 3 книжок для дітей, спеціального авторського книжково-казкового проекту «Правобукварик».


1 жовтня. Початок о 19:00. Вхід: 70 грн.
Реєстрація обов’язкова: http://goo.gl/WDgkIU
м. Київ, креативний простір «Часопис», вул. Л. Толстого, 3


0 коментарів

Залишити коментар

avatar