19 Квітня 2024, 22:54 | Реєстрація | Вхід
/ "Ахіллес і Черепаха". Презентація збірки віршів - 24 Вересня 2015

"Ахіллес і Черепаха". Презентація збірки віршів

Категорія: «Події»
Дата: 24 Вересня 2015 (Четвер)
Час: 19:00
Місто: Київ
Місце: Книгарня Буква (ТРЦ Гулівер)
Адреса: метро Палац Спорту, ТРЦ Гулівер, площа Спортивна 1 А, 4 поверх
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: Yurgen
Кількість переглядів: 1064


24 вересня у Книгарні «Буква» творчий бойз-бенд Юрія Строканя й Колі Кулінича «Ахіллес і черепаха» презентує однойменну збірку поезій. На гостей заходу очікує сучасна міська лірика, або ж сучасна музична поезія. 

Юрій Строкань та Коля Кулінич про збірку: «Мало хто зна, що за кожним з нас усюди ходить власна черепаха. Це дивно, звісно, але це так. Вона сховалась десь за рогом будинку, вона слідкує за нами із-за фіранки. Обов'язково. А десь поруч, в метро або у крамниці, причаївся наш особистий Ахіллес. Чесно. Це математичний парадокс Зенона Елейського, політтехнолога з Греції. Зміст цього парадоксу полягає у тому, що Ахіллес ніколи не наздожене черепаху, поки він не наздожене її... Парадокс, правда? Але на то він і парадокс, що як би ми того не хотіли, але Ахіллес таки женеться за черепахою. Навіть зараз. Якщо прислухатися, можна почути пориви вітру, вереск протекторів на поворотах. Погоня триває. Ахіллес і Черепаха. Це ми.»


Юрій Строкань (05.06.1977) народився у Києві. Поет, прозаїк, музикант, соліст гурту Britalin, учасник поетичного дуету «Ахіллес і Черепаха». Друкувався у збірнику переможців конкурсу оповідань «Евроформат 2008». 

Коля Кулінич (03.11.1981) народився у Києві. Поет, прозаїк, учасник поетичного дуету «Ахіллес і Черепаха». Надруковано дві збірки оповідань «Різдвяна риба» та «Японський кросворд». 


24 вересня. Початок о 19:00. Вхід: вільний.
м. Київ, Книгарня «Буква», ТРЦ Гулівер, площа Спортивна 1 А, 4 поверх (метро Палац Спорту)


0 коментарів

Залишити коментар

avatar