29 Березня 2024, 09:05 | Реєстрація | Вхід
/ «Вірші в кінці літа» з Катериною Бабкіною - 27 Серпня 2015

«Вірші в кінці літа» з Катериною Бабкіною

Категорія: «Події»
Дата: 27 Серпня 2015 (Четвер)
Час: 20:00
Вартість: 80 грн.
Місто: Київ
Місце: Простір «31В1»
Адреса: вул, Пушкінська, 31-B-1
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 936


У момент переходу від одного стану до іншого, від літа до осені, є чудові дні на межі – останні дні місяця. Цей час найкраще підходить до філософських роздумів та естетичної насолоди від поезії. Освітня станція 31-в-1 рекомендує провести його у компанії з українською письменницею та драматургом Катериною Бабкіною. До вашої уваги – поетичні читання «Вірші в кінці літа» з Катериною Бабкіною. Додайте до свого вечору трішки літньої меланхолії та сентиментів. 


Катерина Бабкіна - українська письменниця, колумніст, драматург. Авторка поетичних книг "Вогні святого Ельма”, "Гірчиця” та "Знеболювальне і снодійне”, збірки оповідань "Лілу після тебе” та роману "Соня” і дитячої повісті "Гарбузовий рік”. Її тексти перекладено польською, німецькою, англійською, шведською, французькою, румунською та російською мовами, п’єси за її текстами ставилися в Києві та Женеві. 

Катерина Бабкіна співпрацювала й співпрацює як журналіст чи колумніст з різними виданнями в Україні та закордоном – Le Monde, Esquire, Harpers Bazaar, Українська Правда, Buro24/7, Бізнес, Фокус, Платформа, Bird in Flight тощо. Її літературні тексти друкуються в числених альманахах та антологіях в Україні, Європі та США, переклад роману "Соня” восени виходить німецькою мовою.


27 серпня. Початок о 20:00. Організаційний внесок: 80 гривень.
м. Київ, Простір «31В1», вул, Пушкінська, 31-B-1


0 коментарів

Залишити коментар

avatar