25 Квітня 2024, 13:03 | Реєстрація | Вхід
/ ЛІТЕРА: Заза та Христина їдуть у Чернігів - 8 Серпня 2015

ЛІТЕРА: Заза та Христина їдуть у Чернігів

Категорія: «Події»
Дата: 08 Серпня 2015 (Субота)
Час: 19:00
Місто: Чернігів
Місце: Зелена галявина в парковій зоні
Адреса: Сквер ім.Б. Хмельницького, біля П'ятницької церкви
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 940


Цієї суботи 8 серпня незвичайні гості в Чернігові! Проникливий і загадковий, один із найцікавіших українських поетів відомий своєю лірикою та теологічно-літературними розмовами - Заза Пауалішвілі зі своєю новою книгою «Реґіна Ольсен» та з тонким і яскравим музичним супроводом чарівної співачки, від голосу якої по шкірі ідуть вібрації - Христини Халімонової.

Творчий тандем з якісним присмаком любові у віршах презентуватиме для вас поетичну збірку та ділитиметься найтеплішими емоціями розчиненими у піснях Христини!


«Ода сумніву»... Таке враження, що ти йдеш підвісним мостом. То тримаєшся за канат, то відпускаєш його. То довіряєш читачу, то закриваєшся, але не перестаєш із ним говорити. І читач іде за тобою по цьому мосту, але не бачить тебе. І не ясно, чи це туман довкола, чи взагалі читач вигадав тебе, як того, хто провів би по цьому мосту, бо не видно, що там укінці. Читач сумнівається разом із тобою, але ступає далі...» 
Лесик Панасюк, із передмови до «Реґіни Ольсен»

«Мені здається що у Зази Пауалішвілі відбулося та матеріалізувалося усвідомлення шляху, що є для поета вельми значущим елементом поетичної ідеології. Кожним новим віршем, кожною новою книжкою здавалось би, більшає слів, якими він може поводитися як володар і які можуть підкорятися йому, але насправді їх щораз менше.»
Василь Махно, Нью-Йорк, грудень 2014


8 серпня. Початок о 18:00. Вхід: вільний.
м. Чернігів, Зелена галявина в парковій зоні центральної частини міста (Сквер ім.Б. Хмельницького, біля П'ятницької церкви). Организатор: Літературний проект «ЛІТЕРА»


0 коментарів

Залишити коментар

avatar