25 Квітня 2024, 22:31 | Реєстрація | Вхід
/ Книжковий ярмарок «Книгосад» у парку Шевченка - 27 Червня 2015

Книжковий ярмарок «Книгосад» у парку Шевченка

Категорія: «Події»
Дата: 27 Червня 2015 (Субота)
Час: 11:00
Місто: Київ
Місце: парк імені Тараса Шевченка
Адреса: вул. Терещенківська, 24
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1155


Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів постійно виступає ініціатором та організатором культурних заходів, що мають на меті створення сприятливих умов для ефективної діяльності по забезпеченню населення вітчизняним духовно-матеріальним продуктом — книгою, зростання її ролі у культурному житті країни. 

З початку 2015 року Асоціація виступила співорганізатором культурних фестивалів «Мистецьке коло» та «Історичне коло», які мали формат поєднання презентаційних марафонів та книжкових ярмарків. «Історичне коло» проходило у парку Тараса Шевченка 15 травня 2015 року. Цей захід засвідчив надзвичайну зацікавленість киян та гостей Києва у проведенні книжкових ярмарків на території центральних міських парків, зокрема, парку імені Тараса Шевченка, як головної паркової артерії міста.

У зв’язку з цим Українська асоціація видавців та книго розповсюджувачів в партнерстві з ТОВ «Народна справа» ініціюють проведення Книжкового ярмарку «Книгосад» у парку імені Шевченка.

У ярмарку візьме участь й стенд малих видавців України, організаторами його виступає проект «Читомо», серед видавництв ви знайдете книжки Люта справа, Леополь, Тімпані, Читаріум, Люблю каву, Братське, Час майстрів, Коза, Медуза тощо.


27 червня. Час тривання: 10:00 - 18:00.
Київ, вул. Терещенківська, 24, парк імені Тараса Шевченка


0 коментарів

Залишити коментар

avatar