19 Квітня 2024, 20:23 | Реєстрація | Вхід
/ Зустріч «Розбір польотів з Санченком» - 20 Червня 2015

Зустріч «Розбір польотів з Санченком»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 20 Червня 2015 (Субота)
Час: 18:00
Місто: Київ
Місце: Креативний простір «Вежа»
Адреса: просп. Перемоги 37, навчальний корпус #1
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: VitaMy
Кількість переглядів: 1084


У суботу, 20 червня, відбудеться наступна зустріч Клубу Анонімних Письменників «Розбір польотів з Санченком». Тема зустрічі: "Міста і люди". 

Цього разу ми вирішили урізноманітнити подію і, попри читання та обговорення творів на тему "Міста і люди", проводитимемо обмін фотокартками у форматі "Фотосушка". Тому приносьте на зустріч роздруковані фотографії міст та людей у містах. 

Цього разу охочі взяти участь у Розборах отримують домашнє завдання, яке необхідно виконати до зустрічі. Всі охочі можуть принести з собою уривки з улюблених прозових текстів письменників-2000ників. Основна вимога до цих уривків - урбаністичний напрямок, тема міста та місця людей у місті. Під час нашої зустрічі ми будемо детально розбирати якими методами користувалися відомі письменники при написанні цих текстів. 

Фото: litakcent.com

Антон Санченко, відомий український письменник, перекладач та видавець, детально аналізуватиме попередньо відібрані прозові твори. Конструктивна критика та цінні поради від майстра пера – ось що чекає на гостей заходу.

Прозові твори необхідно вислати до наступного четверга (18.06.2015) на e-mail:
info@lit-md.org або у приватне повідомлення Vita My на ФБ
Вимоги до творів: проза; макс. кількість знаків 20 000. Чекаємо на Ваші твори! 

P.S.: Авторів найкращих творів буде запрошено взяти участь у арт-вечірці ЛітМайданчика "Етюди великого міста". Дата проведення арт-вечірки буде оголошена окремо.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar