20 Квітня 2024, 15:06 | Реєстрація | Вхід
/ Катерина Бабкіна і Антон Байбаков в Одесі - 31 Січня 2015

Катерина Бабкіна і Антон Байбаков в Одесі

Категорія: «Події»
Дата: 31 Січня 2015 (Субота)
Час: 21:00
Вартість: 50 грн.
Місто: Одеса
Місце: Дім Культури ЛЕС
Адреса: пров. Віце-Адмірала Жукова, 3/7
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 872


31 січня в Одесі, за участі Катерини Бабкіної та Антона Байбакова, пройде поетично-музичний проект «Ті, що бачили їх разом».

Синтез найновішої та атмосферної, але подекуди дуже соціальної та безжальної поезії української письменниці Катерини Бабкіної та електронного і живого клавішного звуку від композитора та музиканта Антона Байбакова творять особливий продукт – медіа-виставу, метафоричне повідомлення, повільне емоційне шоу.



Катерина Бабкіна – поет, письменниця, авторка книг віршів «Вогні святого Ельма», «Гірчиця» та «Знеболювальне і снодійне», прозової збірки «Лілу після тебе» та роману «Соня». Журналіст, сценарист, працювала редактором в ще донедавна існуючому журналі Esquire Ukraine.



Антон Байбаков – композитор, незалежний виконавець, який співпрацює з відомими українськими музичними та театральними проектами, пише для кіно. У 2006 році отримав нагороду на Світовому фестивалі підводного зображення в Антібі (Франція) як звукорежисер фільму «Портрет, написаний глибиною» (реж. Леся Мацько). У 2011 році отримав дві нагороди за кращий саундтрек на Міжнародному кінофестивалі на Ібіці в Іспанії і на кінофестивалі «Відкрита ніч» в Україні.


31 січня. Початок о 20:00. Вхід: 50 грн
м. Одеса, Дім Культури ЛЕС, пров. Віце-Адмірала Жукова, 3/7


0 коментарів

Залишити коментар

avatar