17 Квітня 2024, 00:54 | Реєстрація | Вхід
/ Дискусія «Культура vs. Пропаганда». Лекція 1. - 28 Січня 2015

Дискусія «Культура vs. Пропаганда». Лекція 1.

Категорія: «Події»
Дата: 28 Січня 2015 (Середа)
Час: 19:30
Місто: Київ
Місце: «FEDORIV Hub»
Адреса: вул. Велика Васильківська, 5
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1128


«Культура vs. Пропаганда» – унікальний проект, створений у співпраці ГО «Форум видавців» та БФ «Фундація Дарини Жолдак», стартує у Києві наприкінці січня на базі простору «FEDORIV Hub». 

Основа проекту - серія дискусій, кожна з яких підніматиме одну з тематик: література, мистецтво, історія, кіно, освіта тощо. 

У сучасному інфопросторі ми, як ніколи, відчуваємо прояви різноманітних маніпуляцій і впливів. А як має реагувати на них культура? Коли мистецтво стає головною зброєю проти пропаганди, а на яких етапах історії активно підтримує пропаганду? Як допомогти суспільству відрізняти правду від брехні за допомогою культурних практик і розвитку критичного мислення? Відповіді на ці та багато інших питань шукатимуть спікери проекту.



28 січня відбудеться перша дискусія серії. Про пропаганду в літературі говоритимуть Ірена Карпа та Любко Дереш. Модераторкою зустрічі виступить Лариса Денисенко.

Детальніша інформація на сайті "Форуму Видавців": http://bookforum.ua/
Інформаційні партнери проекту: "1+1", "Українська правда. Життя", "Hromadske.tv", "Еспресо.тв", "Insider", "Телекритика", радіо "Аристократи", журнал "Країна", газета "По-українськи", "Cultprostir".


28 січня. Початок о 18:30. Київ, FEDORIV Hub, вул. Велика Васильківська, 5


0 коментарів

Залишити коментар

avatar