25 Квітня 2024, 23:08 | Реєстрація | Вхід
/ Сергій Жадан на читаннях «Війна і Слово» - 19 Січня 2015

Сергій Жадан на читаннях «Війна і Слово»

Категорія: «Події»
Дата: 19 Січня 2015 (Понеділок)
Час: 20:00
Вартість: 40 грн.
Місто: Київ
Місце: Кнайп-клуб «Купідон»
Адреса: вул. Пушкінська, 1-3/5
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1253



19 січня у Кнайп-пабі «Купідон» відбудуться благодійні поетичні читання «Війна і слово» на підтримку вояків на сході. Читання пройдуть вже всьоме, й учасником січневої події стане письменник, поет та перекладач Сергій Жадан.

Сергій приїде не з порожніми руками. На події можна буде придбати його книжки від видавництв «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» та «Laurus», а також його фанатські артефакти. 

Тож беріть багато грошей і приходьте у понеділок на 19.00 у Купідон. Вартість входу становитиме 40 грн. Усі зібрані на заході кошти буде використано на підтримку українських воїнів.



«Війна і Слово»

Спільнота «Війна і Слово» створена для того, аби згуртувати митців довкола допомоги українській армії. Участь в акціях, що відбуваються від початку червня 2014-го року, взяли понад 60 українських письменників, художників, музикантів та кілька видавництв. Усі зібрані кошти спрямовуються на закупівлю харчів, амуніції та ліків для українських вояків. Організаторки спільноти та її проектів: Тетяна Давиденко (фотографиня) та Олена Степаненко (українська поетеса, журналістка, музикант).



Тетяна Давиденко про діяльність організації: "Ми організувались в лютому 2014 року. З початком війни Олена Степаненко і я назвались і почали влаштовувати мистецьки акції для залучення коштів. Спочатку допомогали пораненим на Майдані, а згодом почали усіляко допомагати фронту. Купуємо все від мандарин і теплих речей до патронів. Передаємо адресно знайомим і незнайомим солдатам (незнайомих я жартома називаю «неізвесний солдат»). Номер нашої карти ПриватБанку 5168 7553 8173 9388, Давиденко Тетяна Петрівна. В нашій діяльності нам постійно допомагають вся родина Андруховичів, Сергій Жадан, Олександр Кабанов, Іван Малкович, Федір Баландін, Вольга Нікалайчик (це відома білоруська кінодокументалістка)."


19 січня (понеділок). Початок о 19:00. Вартість входу: 40 грн.
м.Київ, Кнайп-клуб «Купідон», вул. Пушкінська, 1-3/5, 


0 коментарів

Залишити коментар

avatar