29 Березня 2024, 08:27 | Реєстрація | Вхід
/ 17 грудня: Творчий вечір Юрія Андруховича у Рівному. - 8 Грудня 2014

17 грудня: Творчий вечір Юрія Андруховича у Рівному.

Категорія: «Події»
Дата: 08 Грудня 2014 (Понеділок)
Час: 12:43
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1087



17 грудня організація "Література.РВ” запрошує всіх на творчий вечір Юрія Анруховича. Це буде фінальний літературний захід 2014 року, влаштований командою "Літ.РВ”. У програмі творчого вечору передбачається презентація нової книги письменника, читання віршів та спілкування з аудиторією. Захід пройде у ляльковому театрі Рівного. Почток о 19:00. Модератор - Олександр Ірванець.

На початку грудня вийшла друком нова книга патріарха літ.угрупування "Бу-Ба-Бу” Юрія Андруховича - "Тут похований фантомас”. Це - збірка есеїв та колонок, які публікувалися на сайті  "ТСН” з 2010 року. Книга являє собою своєрідне вибране із записів, розміщених у хронологічній послідовності. Збірку «Тут похований фантомас» видала літературна агенція «Discursus».



Юрій Андрухович – український поет, прозаїк, перекладач, есеїст. Один із найвідоміших письменників сучасної української літератури, представник Станіславського феномену. Лауреат низки міжнародних премій. Один із трьох засновників літературного угрупування «Бу-Ба-Бу», яке дало початок постмодерну в Україні. Автор п’яти романів, шести поетичних збірок, книги мемуарів («Лексикон інтимних міст») та чотирьох збірок есеїстки.



Рівне стане одним із перших міст, де презентуватиметься книга. Однак, організатори зазначають, що 17 грудня програма буде більш насиченою і включатиме, окрім, власне, презентації, читання віршів та спілкування автора з аудиторією.

Нагадаємо, що Юрій Андрухович востаннє відвідував Рівне ще у 2012 році, коли відбувся творчий вечір «Бу-Ба-Бу». Тоді у драмтеатрі Рівного зібралось більше 600 чоловік, аби послухати пана Юрія, Олександра Ірванця та Віктора Неборака.

Тому й цього разу не дарма організатори – Література.РВ, запросили модерувати зустріч Олександра Васильовича Ірванця, який вже давно знайомий з Юрієм Андруховичем. І це був ще один сюрприз для глядачів, які відвідають захід 17 грудня.

Вхід на вечір платний. Квитки можна буде придбати завчасно за зниженою ціною (25/40 грн., для учнів – 15 грн. до 16 грудня). 

Дізнатися більше про нову книгу Юрія Андруховича, послухати уривки зі збірки та вірші Юрія Андруховича можна буде 17 грудня о 19:00 в театрі ляльок Рівного, який знаходиться за адресою: вул. С. Петлюри, 15.


Дата: 17 грудня 2014 року. Час початку: 19:00
Місце зустрічі: ляльковий театр Рівного (вул. С. Петлюри, 15)
Додаткова інформація: (098) 454 93 09 (Анна Невірковець)
Організатори заходу: МГО "Література.РВ”

Подія Вконтакті: vk.com/andruhovych_rv


0 коментарів

Залишити коментар

avatar