19 Квітня 2024, 06:13 | Реєстрація | Вхід
/ 27 жовтня: Поетичні читання літературної студії 87 (Тернопіль) - 22 Жовтня 2014

27 жовтня: Поетичні читання літературної студії 87 (Тернопіль)

Категорія: «Події»
Дата: 22 Жовтня 2014 (Середа)
Час: 11:44
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1200



27 жовтня 2014 року у Тернополі пройдуть поетичні читання літературної студії 87 на підтримку воїнів АТО.

Про концепцію заходу розповів один із його учасників, поет, громадський діяч та видавець Юрій Завадський: "За ініціативи Марти Томахів, членкині літстудії 87, ми всі разом вирішили зібратися та почитати вірші заради того, щоб зібрати якісь гроші в допомогу воякам АТО. Наша крапля допомоги хай буде мізерною, але ми щиро надіємося, що дійде до тих, хто її насправді потребує. Автори прийдуть зі своїми книжками, які можна буде обміняти на квиток-флаєр або купити за акційної ціною. Також наше видавництво Крок пропонуватиме купити книжки, гроші з яких підуть теж на АТО. Виступлять учасники літстудії 87, Микола Шпаковський і тернопільський гурт Bugs Banny, усі ми разом неодноразово співпрацювали і різних проектах і будемо рада разом зустрітися знову."

"Кожен повинен допомогти, чим може. Тож допомагаємо, чим вміємо, — додає організаторка заходу Марта Томахів Ми не розраховуємо, що зберемо багато, але, копійка до копійки, зробимо хоч якийсь посильний внесок".



Учасники читань: Юрій Матевощук, Василь Колісник, Юрій Завадський, Марта Томахів, Мар’яна Судова, Юлія Валах, Світлана Андріїшина, Роман Воробйов, Юлія Бабак, Богдан Боденчук, Ірина Розвадовська, Олеся Тенюх, Борис Явір Іскра та інші. 
А також: Микола Шпаковський та гурт Bugs Bunny.


27 жовтня 2014 року. Початок о 19:00.
Вартість входу - 20 грн = одна книжка.
Галерея «Бункермуз», м.Тернопіль, вул. Шевченка 1.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar