28 Березня 2024, 13:12 | Реєстрація | Вхід
/ 19-21 вересня: Школа поезії в Одесі. - 29 Серпня 2014

19-21 вересня: Школа поезії в Одесі.

Категорія: «Події»
Дата: 29 Серпня 2014 (П'ятниця)
Час: 11:26
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 930



«Центр літературної освіти» оголошує набір учасників на новий унікальний курс – Школа поезії. 19-21 вересня в Одесі відомі українські письменники та літературознавці розкажуть, як досягнути успіхів у поезії, та поділяться з молодими авторами секретами поетичної майстерності. 

Реєстрація учасників триватиме до 16 вересня включно. 

Лекції читатимуть досвідчені і професійні письменники, видавці, літературознавці та критики, а саме: Мар’яна Савка, Олександр Ірванець, Маріанна Кіяновська, Ростислав Семків та Дмитро Лазуткін

Програма Школи складається з 25 годин лекційних та практичних занять. Також учасники виконуватимуть творчі завдання та братимуть участь у літературних вечорах і поетичних прогулянках. Після закінчення Школи кожен учасник отримує сертифікат. 

Кращі учасники Школи поезії будуть запрошені виступити на найбільших літературних фестивалях України («Форум видавців у Львові», «Книжковий Арсенал», «Київські Лаври», «Країна Мрій» та ін.). 

Хто наші лектори?

  • Олександр ІРВАНЕЦЬ – поет, прозаїк, перекладач, драматург, учасник легендарного угрупування Бу-Ба-Бу; 
  • Маріанна КІЯНОВСЬКА – письменниця, літературознавець, перекладач, критик, засновниця літературної премії «Великий Їжак»;
  • Дмитро ЛАЗУТКІН – поет, журналіст, лауреат багатьох престижних літературних премій, один із засновників українського поетичного слему; 
  • Мар’яна САВКА – поетеса, дитяча письменниця, літературознавець, головний редактор і співзасновник «Видавництва Старого Лева»; 
  • Ростислав СЕМКІВ – видавець, літературознавець, публіцист, директор видавництва «Смолоскип», викладач у «Києво-Могилянській Академії».

Як взяти участь? 


Участь у проекті можуть взяти автори будь-якого віку. Школа буде цікава як авторам-початківцям, так і літераторам з певними успіхами і досвідом.

Щоб взяти участь у проекті, потрібно заповнити РЕЄСТРАЦІЙНУ АНКЕТУ: http://goo.gl/iPxS3HПрийом заявок триває до 16 вересня включно. Кількість місць обмежена. Кожен учасник сплачує організаційний внесок – 600 грн (у вартість входить навчання, харчування обідами, кава-брейки, роздаткові матеріали тощо).




0 коментарів

Залишити коментар

avatar