19 Квітня 2024, 12:42 | Реєстрація | Вхід
/ V Літшкола видасть колективну збірку. Реєстрація учасників триває. - 18 Липня 2014

V Літшкола видасть колективну збірку. Реєстрація учасників триває.

Категорія: «Події»
Дата: 18 Липня 2014 (П'ятниця)
Час: 11:14
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1382





11-16 серпня в Карпатах вп’яте відбудеться Літня літературна школа. Відомі письменники та видавці поділяться секретами успіху в літературі з авторами-початківцями. Після Літшколи у видавництві «Електрокнига» окремою книгою видадуть кращі твори учасників проекту. Реєстрація заявників триває до 25 липня включно.
 
Альманах з творами учасників V Літшколи – спільний проект «Центру літературної освіти» та видавництва «Електрокнига». Книга вийде відразу в двох агрегатних станах – друкованому та електронному – і буде розповсюджуватися паралельно.
 
На практичних заняттях Літшколи учасники під кураторством лекторів зможуть розробити концепцію видання, візуальне оформлення, формат, промо-кампанію, шляхи просування.
 
«Це буде справді колективний творчий продукт, позаяк, учасники братимуть участь у всіх етапах створення книги, продумування концепції, формату, оформлення тощо. Також автори відточуватимуть власну майстерність під час творчих занять під кураторством відомих письменників, і тексти, які увійдуть до колективного альманаху, пройдуть експертне оцінювання лекторів, будуть удосконаленні», – поділилися в «Центрі літературної освіти».
 
Нагадаємо, ювілейна V Літня літературна школа відбудеться 11-16 серпня в Карпатах (с. Микуличин, Івано-Франківська обл.). Програма Літшколи складається з 32 годин лекційних та практичних занять. Лекції читатимуть досвідчені та професійні письменники, директори видавництв, літературознавці та критики, а саме: Тарас Прохасько, Мар’яна Савка, Юрій Винничук, Маріанна Кіяновська, Олег Лишега, Ростислав Семків, Антон Санченко, Завен Баблоян та Ірина Вікирчак. Іноземний гість-лектор – Юстина Чеховська (Польща). Також учасники виконуватимуть творчі завдання і братимуть участь у літературних вечорах.
 
Як взяти участь у Літшколі? 
 
Щоб взяти участь у проекті, потрібно заповнити РЕЄСТРАЦІЙНУ АНКЕТУ. Прийом заявок триває до 25 липня включно. Відбір 60 учасників (30 поетів і 30 прозаїків) здійснюється на конкурсній основі. Кожен учасник сплачує організаційний внесок – 1500 грн (у вартість входить навчання, проживання у котеджі, 3-разове харчування, трансфер з Івано-Франківська і назад, роздаткові матеріали, екскурсії тощо).

Детальніше про Літшколу читайте за посиланням




0 коментарів

Залишити коментар

avatar