26 Квітня 2024, 00:39 | Реєстрація | Вхід
/ 8 травня: Лекція Андрія Бондаря «Майдан і букви: інтерпретація реальності» (м.Київ) - 6 Травня 2014

8 травня: Лекція Андрія Бондаря «Майдан і букви: інтерпретація реальності» (м.Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 06 Травня 2014 (Вівторок)
Час: 18:55
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1002





Проект Платформа запрошує на відкриту лекцію українського поета, публіциста та перекладача Андрія Бондаря «Майдан і букви: інтерпретація реальності»

Андрій Бондар розповідає про тему лекції:

«Українській революції, як і кожному тектонічному зсуву, мало просто відбутись. Без багаторівневої інтерпретації в реальному часі – "наживо", з барикад і наметів Майдану, з університетських кабінетів і спалень вітчизняних гіпстерів – Майдан би не став тим, чим він є: лабораторією сенсів, горнилом естетичних пошуків і творцем нових контекстів пізнання. 

"Писати про Майдан" – це спроба поговорити про те, як сам Майдан себе описував і формував, формулював і окреслював. Від локальної протестної акції до національно-визвольної революції. Майдан – це дискурс про майбутнє і квиток в історію. Цікаво, як ми цим скористаємось».

Це третя лекція в рамках благодійного марафону на підтримку краудфандингової кампанії Платформи на Big Idea (мета – зібрати для ресурсу 200 тис. грн. за три місяці). Марафон об’єднано темою «Re:Invent Ukraine». В його рамках кожен четвер, починаючи з 24 квітня, в гостинному Aroma Espresso Bar KIEV виступатимуть люди, яких Платформа поважає. Вони ділитимуться чимось важливим, цінним, актуальним.

Участь у заході платна. Проте кожен квиток вважається внеском у краудфандингову кампанію Платформи. Тому учасники можуть визначати ціну самі (але не менше 100 гривень).

Реєстрація обов’язкова. Кількість місць обмежена.

Джерело: «Платформа».


0 коментарів

Залишити коментар

avatar