19 Квітня 2024, 12:08 | Реєстрація | Вхід
/ Фест Скасовано!!! 15–18 травня: Дитячий фестиваль у Львові «СЛОНІЯ». - 23 Квітня 2014

Фест Скасовано!!! 15–18 травня: Дитячий фестиваль у Львові «СЛОНІЯ».

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 23 Квітня 2014 (Середа)
Час: 10:30
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1456


Дитячий фестиваль у Львові – це фестиваль фестивалів, кожен з яких має свою окрему мету, а всі разом вони демонструють дітям і їхнім батькам багатогранність та безмежність можливостей для розвитку, дають поштовх для творчого потенціалу дитини в різних сферах діяльності. 
 
ОСНОВНІ ЗАХОДИ ФЕСТИВАЛЮ:
  • Фестиваль дитячого читання «Книгоманія»
  • Фестиваль-дефіле літературних героїв
  • Фестиваль дитячої творчості та розвитку
  • Акція «Книжка від зірки»
  • Спортивний фестиваль
  • Фестиваль настільних ігор «Ігрова сфера»
  • Спеціальна програма для батьків
  • Еко-фестиваль
  • Акція «Львів – місто літератури»
  • Літературні квести
  • Майстер-класи з різних видів творчості та мистецтва
  • Міжнародна виставка ілюстрацій до дитячих книжок
  • Ярмарок «Форум – дітям» 

ФЕСТИВАЛЬ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ «КНИГОМАНІЯ» 
Це головна складова Фестивалю, комплекс подій, спрямованих на популяризацію читання серед дітей та підлітків. Завдяки спілкуванню з відомими людьми й участі в різноманітних цікавих заходах діти переконуються, що читання – це не тільки корисно, а й цікаво та весело. Цього року до Львова приїдуть близько ста найкращих читачів зі всієї України. На них чекає: 
• Церемонія нагородження Почесними дипломами, книжками від видавництв-партнерів та подарунками від партнерів Фестивалю
• Зустрічі з українськими та іноземними авторами, літературні читання та автограф-сесії, що триватимуть усі дні фестивалю. 
• Літературний квест разом із письменниками, які розповідатимуть дітям цікаві історії про Львів, про літературних героїв, вчитимуть фантазувати і розповідати цікаві історії. 
 
ФЕСТИВАЛЬ-ДЕФІЛЕ ЛІТЕРАТУРНИХ ГЕРОЇВ
Понад 1500 дітей в костюмах літературних героїв змагатимуться за звання найкращого у конкурсі костюмів та отримуватимуть подарунки.
 
ФЕСТИВАЛЬ ДИТЯЧОЇ ТВОРЧОСТІ ТА РОЗВИТКУ
Творчі майстерні: 50 видів майстер-класів з різних видів творчості та ремесел загальною тривалістю 120 годин. Це найбільша кількість різних майстер-класів у межах одного заходу, які відбуваються в Україні. 
Екологічні воркшопи
Кульмінація фестивалю – акція «Львів – місто літератури». Проводиться вперше. Під керівництвом педагогів усі бажаючі діти створять з паперу та пластику кольорову модель об’єктів нашого міста, пов’язаних з книгою та читанням.
 
СПОРТИВНИЙ ФЕСТИВАЛЬ
Дитячі змагання з різних видів спорту, показові виступи юних спортсменів, презентації спортивних федерацій та секцій; майстер-класи професійних спортсменів та рухливі ігри на свіжому повітрі.
 
ФЕСТИВАЛЬ НАСТІЛЬНИХ ІГОР «ІГРОВА СФЕРА»
Під час фестивалю функціонуватиме ігротека, відбуватимуться ігрові турніри в режимі нон-стоп, прем’єри настільних ігор відомих українських авторів. Буде названо найкращу настільну гру року.
 
«КНИЖКА ВІД ЗІРКИ»
Акція  відбуватиметься щодня за участі «зірок» спорту і шоу-бізнесу. Кумири читатимуть дітям, розважатимуться з ними, фотографуватимуться, проведуть експрес-конкурси на знання літератури з врученням призів – книжок від видавництв-партнерів. 
 
ГРА «ЗБИРАЙ СЛОНІВ»
Умови гри прості: під час фестивалю учасникам потрібно збирати наклейки – «слонів». Чим більше «слонів» збере учасник, тим цінніший приз він може отримати. Для того, щоб збирати «слонів», учасникам видаватимуться спеціальні карти учасника гри.
 
ЯРМАРОК «ФОРУМ – ДІТЯМ»
Проводиться з 2007 року. Учасники – видавництва дитячих книжок, періодики, аудіо- та відеопродукції, ігор та іграшок. 



Довідка: Фестиваль започатковано 2002 р. як складову «Форуму видавців у Львові», 2007 р. Він відбувся як окремий захід під назвою «Форум видавців – дітям». У 2011 вперше відбувся Фестиваль дитячої творчості і мистецтва. З 2013 межі фестивалю розширилися, а захід отримав назву Міжнародний дитячий фестиваль у Львові (МДФЛ). А вже у 2014 подія називається Дитячий фестиваль у Львові «СЛОНіЯ».

Співорганізатори і партнери: Львівська міська рада, Львівська обласна рада, КМЦ «Львівський Палац мистецтв», Фундація «Кока-Кола», «Галицькі експозиції»®


15 – 18 травня 2014 року
Палац Мистецтв (вул. Коперника, 17). ВХІД ВІЛЬНИЙ! 
Джерело: сайт Фестивалю «СЛОНіЯ»


1 коментарів

avatar
Увага, фестиваль СКАСОВАНО!
Лист-звернення від організаторів: http://u.to/825UBw

Залишити коментар

avatar