29 Березня 2024, 02:03 | Реєстрація | Вхід
/ Новий набір на участь в Резиденції для молодих україномовних письменників «Станіславський феномен»! - 12 Березня 2014

Новий набір на участь в Резиденції для молодих україномовних письменників «Станіславський феномен»!

Категорія: «Конкурси»
Дата: 12 Березня 2014 (Середа)
Час: 14:30
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1883


ГО «Молодіжна Мистецька Формація "Форумс”» та Літературна агенція «Discursus» за підтримки програми I3 «Ідея–Імпульс–Інновація» Фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» оголошують конкурс на участь в Резиденції для молодих україномовних письменників «Станіславський феномен».

Протягом місяця (з 1 до 31 травня 2014 р.) резидент мешкатиме в місті Івано-Франківську в хостелі «Феномен» із забезпеченням харчування в місцевих арт-кафе.

Проживання в хостелі – унікальна можливість спілкування з цікавими людьми – мандрівниками, музикантами, письменниками, яких життя закидає до міста і хостела. Крім того, резидент стане учасником мистецьких експедицій в карпатські села, проведе уїк-енд в столиці сирних коників Брустурах, а також матиме чотири спільні трапези із знаковими письменниками з Івано-Франківська – Юрієм Андруховичем, Тарасом Прохаськом, Степаном Процюком та Іваном Ципердюком.

Резидент повинен за підсумками кожного тижня писати есе розміром 3-5 тисяч знаків, які оперативно публікуватимуться на сайті Літературної агенції «Discursus» (http://discursus.com.ua/), в івано-франківській газеті «Галицький кореспондент», на інтернет-порталі «Українська правда. Життя» та ін. Також ці тексти увійдуть до альманаху резиденції. Разом з тим резидент зобов’язаний періодично спілкуватися з місцевими журналістами для висвітлення подій навколо Резиденції.

Заявки та супровідні матеріали на участь приймаються до 15 квітня включно на електронну скриньку konkurs@fenomen.in.ua з позначкою «FENOMEN 2014» в темі листа. Аплікаційна форма доступна до заповнення он-лайн за наступним посиланням:


В заявці слід вказати короткі біографічні відомості, основні творчі здобутки (книги, публікації тощо), вмотивувати свою участь в Резиденції. Резидента визначатиме оргкомітет у складі Тараса Прохаська, Олега Соловея, Василя Карп’юка та представника фонду Ріната Ахметова «Розвиток України».

Побутовий райдер Резиденції:
- Проживання в хостелі «Феномен» в загальній кімнаті. Зручне розташування хостела дозволяє за 10 хвилин неквапної ходи дістатися центру міста, і за 2 хвилини – міського озера.
- Три-разове харчування (обід та вечеря) в партнерських закладах міста: кафе «Люм’єр»,  мережа «23 ресторани»; східна кухня «ХЕППІ СУШІ».
- Відшкодування вартості проїзду в обидві сторони.

Вимоги:
- Вік учасників програми 18-30 років.
- Місце постійного проживання поза межами Івано-Франківської області.

Обмеження встановлені з метою сприяння основній ідеї програми – культурної відкритості, обміну, дослідження та відкриття Івано-Франківська і Прикарпаття загалом для людей з інших областей України чи із закордону, які працюють в царині української культури.


Сайт проекту: http://fenomen.in.ua/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar