26 Квітня 2024, 22:51 | Реєстрація | Вхід
/ 11 березня: Презентація книжки Катерини Бабкіної "Знеболювальне і снодійне" (м.Київ) - 4 Березня 2014

11 березня: Презентація книжки Катерини Бабкіної "Знеболювальне і снодійне" (м.Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 04 Березня 2014 (Вівторок)
Час: 12:45
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1041



Нова книга Катерини Бабкіної "Знеболювальне і снодійне" у продажі в книгарнях з 3 березня. Очікувана збірка поезій містить три розділи: "Знеболювальне" (соціальна лірика), "Снодійне" (лірика інтимна) та "Препарати додаткової стимуляції серця" (переклади).

Перша презентація "Знеболювального і снодійного" відбудеться у вівторок, 11 березня, в Києві, у книгарні "Читай-город" (вул. Хмельницького, 3б). Початок о 19.00. Модератор – Ірина Славінська.



Катерина Бабкіна — письменниця і сценарист, автор поетичних книжок "Вогні святого Ельма" й "Гірчиця", збірки оповідань "Лілу після тебе" та значної кількості публікацій українською і в перекладах російською, англійською, шведською, німецькою, польською та французькою мовами. У видавництві "Фоліо" 2013 року вийшов друком роман К. Бабкіної "Соня", котрий дістав чимало схвальних читацьких та професійних відгуків та став бестселлером. Однак поезія Катерини Бабкіної все ще очікуваніша, тож з особливою приємністю представляємо нову збірку "Знеболювальне і снодійне".


11 березня. Початок о 19:00
Книгарня "Читай Город", вул. Богдана Хмельницького, 3б



0 коментарів

Залишити коментар

avatar