19 Березня 2024, 07:33 | Реєстрація | Вхід
/ 20 березня: Що сниться автору? Сон №5. Катя Бабкіна (м. Київ) - 18 Березня 2013

20 березня: Що сниться автору? Сон №5. Катя Бабкіна (м. Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 18 Березня 2013 (Понеділок)
Час: 11:27
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1247



Що сниться автору? Сон №5. Катя Бабкіна
Нарешті у проект "Що сниться автору?" завітає автор у прямому сенсі цього слова! Катя Бабкіна — поетеса, журналістка, сценаристка, тендітна дівчина, яка для зображення реальності обирає слова — влучні, хльосткі, пекучі, правдиві. 


Бути поетом — означає мати особливий склад душі, володіти умінням групувати думки та образи на папері за допомогою слів, які повинні підкорятися правилам ритмічної та структурної організації. У поетів особливе ставлення до сновидінь, адже часто саме сновидіння стають постачальниками сюжетів для нових творів! Тому спати та черпати натхнення у царстві Морфея наш березневий снолектор любила ще з самого дитинства. Навіть, коли час було прощатися з друзями, думки про тепле ліжечко підганяли сходима на другий поверх швидше, ніж мамині слова! "Сни твої наче з вати – теплі й м’які на дотик", "наші сни нестримано заговорять про усе те дивне, чим часто снять", "той, хто ходить дахами, видивляється в вікнах лінії наших снів на простирадлах і на долонях" — всі ці рядки якраз народилися тоді, коли світ поетеси від іншого світу відгороджує вуаль зі сновидінь. 

Почути поезію, зіткану з тонкої матерії наших несвідомих бажань, наслухатись детально, де береться натхнення і не тільки від Каті Бабкіної можна буде у Музеї сновидінь, зручно примостившись на канапах від Siditut та смакуючи унікальні солодощі від "Пісні та тістечка".


20 березня, середа, 19:30
Сон №5. Катя Бабкіна.
Квиток: 50 грн.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar