20 Квітня 2024, 06:30 | Реєстрація | Вхід
/ 21 лютого: «Смачні вірші» рідною мовою (м.Київ) - 5 Лютого 2014

21 лютого: «Смачні вірші» рідною мовою (м.Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 05 Лютого 2014 (Середа)
Час: 10:54
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1077



Рідна мова це та, якою змалечку розмовляла з нами наша матуся, мова, якою ми звикли думати. І не важливо яка з-поміж 6000 мов світу є для нас рідна. Головне – що саме рідна мова визначає для кожного: хто він є,  як він міркує, як розвивається його національна свідомість, які у людини  змалечку сформовані  ідеали та яке у нього світосприйняття.

Саме завдяки мові, цьому своєрідному зв’язку із зовнішнім світом, кожен з нас формується  як особистість і пізнає світ. Саме рідна мова навчає нас поважати себе та оточуючих, свою історію  та культуру.  Рідна мова  входить у свідомість кожного  так глибоко, що людині й уявити важко, що колись вона може почати думати іншою мовою.

21 лютого увесь світ відзначає Міжнародний День рідної мови. Ми ж цього року також вирішили відзначити День Рідної мови у трошки незвичний спосіб, згадавши про наш проект «Смачні вірші».

Отже, 10 поетів, що першими зареєструються на ФБ-сторінці «Музей-квартира Павла Тичини», 21 лютого ввечері у нашій мистецькій вітальні досхочу читатимуть свої вірші. Кількість віршів необмежена – від 1 і до ….. розумної безкінечності. Як же визначити кількість віршів, які можна прочитати? Про це усі довідаються вже на початку нашої «смачно-поетичної» зустрічі. Тому, на всякий випадок прихопіть із собою свої збірки чи тексти.

Триватиме вечірка до останнього вірша.
Буде весело, незвичайно, дотепно й тепло.


Початок: 21 лютого 2014 року о 18:00.
Учасникам: подарунок на вході, кава перед першим віршем.
Слухачам: вхідні квитки (тому не соромтеся брати студентські посвідчення) – 4,50 грн. чи 9,00 грн.
Тел..: 234-43-27  Тетяна Сосновська, Юлія Коваленко


0 коментарів

Залишити коментар

avatar