25 Квітня 2024, 20:27 | Реєстрація | Вхід
/ 18 жовтня: Презентація книги Ані Гераскіної "Його звуть Міша або Зорі в макаронах" (м.Київ) - 11 Жовтня 2013

18 жовтня: Презентація книги Ані Гераскіної "Його звуть Міша або Зорі в макаронах" (м.Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 11 Жовтня 2013 (П'ятниця)
Час: 11:17
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1142




18 жовтня 0 18.30 у київській книгарні на вул. Пушкінській, 8-а Аня Гераскіна відсвяткує іменини презентацією книжки "Його звуть Міша або Зорі в макаронах".

Ця книга про хлопчика Мішу не для дітей. Це книга для дорослих, щоб вони не забували, як воно бути дітьми. І як воно – бути щирими. А щирими іноді хочеться побути всім. Ці оповідання нікого не залишають байдужими, над ними регочуть до сліз, плачуть до шмарклів і лаються з використанням заліських слів, забуваючи при цьому, що саме проти суржику вони і починали лаятися. Книга розрахована на всіх, хто був дитиною.

"Я ніколи не буду дорослим. Ніколи. Шо хочте мені робіть – ріжте, бийте. До баскетбольного щита посеред школи в жовтих трусєлях прив'яжіть. Я не буду. Я не хочу. Мені і так добре" - каже Міша, герой повісті Ані Гераскіної "Його звуть Міша... або Зорі в макаронах".

Аня Гераскіна - поетка, есеїстка, журналістка, учасниця багатьох літературних акцій і фестивалів, зокрема "Київські лаври", "Московський відкритий міжнародний книжковий фестиваль", Ubud Writers & Readers Festival. Неодноразово публікувалася у різноманітних інтернет-виданнях, альманахах, періодиці України та закордону. Як і всі книжки видавництва "Електрокнига", "Зорі в макаронах" розповсюджуються умовно-безкоштовно. Тобто, її можна вільно скачати на сайті видавництва, але потім, якщо сподобається, то треба оплатити. А ще краще - придбати друковану версію.


18 жовтня. Початок о 18:30.
Книгарня на Пушкінській, 8а
Вхід: Вільний




0 коментарів

Залишити коментар

avatar