19 Березня 2024, 04:41 | Реєстрація | Вхід
/ Поетичний конкурс Dictum від видавництва «Крок» - 11 Липня 2013

Поетичний конкурс Dictum від видавництва «Крок»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 11 Липня 2013 (Четвер)
Час: 00:53
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1864



«Поезія може стати відповіддю на найгостріші та найглибші духовні запити сучасної людини, але для цього необхідно привернути до неї якнайширшу громадську увагу», – зазначено в ухвалі ЮНЕСКО.

Відтак, привертаючи до неї громадську увагу, видавництво «Крок» оголошує поетичний конкурс Dictum. Вірші переможця конкурсу надрукують у серії Pixels.

Для того, щоби стати учасником конкурсу, надішліть свої поезії не пізніше 11 серпня сесього року на електронну адресу krokbooks@ukr.net.

Dictum відбуватиметься у два етапи: під час першого відбиратимуть поетичні твори. Під час другого десяток ліпших поетів, обраних журі, зустрінуться 17 серпня в Тернополі на гала-концерті. Наприкінці нього з числа фіналістів назвуть переможця, а також тих, котрі займуть друге і третє місця.

Переможець Dictum’у зможе видати книгу у «Кроці» у серії Pixels. Учасників, котрі займуть друге та третє місця, нагородять комплектами книг від видавництва «Крок».

Журі:

Василь Махно – поет, есеїст, перекладач, літературознавець. Член НСПУ, АУП. Учасник гурту «Західний вітер» (1992). Кандидат філологічних наук (1995). Член міжнародного ПЕН-клубу.

Григорій Семенчук – поет, публіцист, музикант, організатор літературних і музичних акцій. Програмний директор Львівського міжнародного літературного фестивалю в рамках Форуму видавців.

Микола Шпаковський – український поет, музикант, активний учасник та засновник багатьох поетично-музичних проектів в Любліні, Тернополі та Львові. Учасник рок-гурту «Шафа Шамана».

Анна Золотнюк – журналіст, співстворювач сторінки «Тернопільський альманах» газети «Вільне життя плюс».

Юрій Завадський – поет, громадський діяч, кандидат філологічних наук. З 2012 року — член НСПУ. Директор видавництва «Крок».
 
 
Умови участі:
- на адресу krokbooks@ukr.net надішліть твори одним документом обсягом 
не більше 120 рядків (від одного до п‘яти віршів), фото автора та біографію;
- мова текстів: українська;
- тема, стиль, форма текстів не обмежена;
- крайній термін подання текстів: 11 серпня 2013 року.

Якщо у вас виникнуть запитання, пишіть на ту ж електронну, 
або звертайтеся до координатора Dictum’а — Юрія Матевощука.

Джерело: Буквоїд


0 коментарів

Залишити коментар

avatar