23 Квітня 2024, 08:30 | Реєстрація | Вхід
/ 20 червня: Жіночі поетичні бої (м. Київ) - 19 Червня 2013

20 червня: Жіночі поетичні бої (м. Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 19 Червня 2013 (Середа)
Час: 18:37
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1014



У Клубі Бойових Митців, президентом якого є Дмитро Лазуткін, пройде п’ятий ліричний поєдинок. Щоб організаторів не звинуватили у сексизмі, змагання будуть суто жіночими. (Чоловічі бої відбулись у березні, коли поети виборювали прихильність прекрасної дами – Музи для Поета). Це будуть незвичайні поетичні бої – дівчата боротимуться у шоколаді!



20 червня о 19:00 у поетичній майстерності змагатимуться: божественна Келя Ликеренко, чарівна Таня-Марія Литвинюк, відверта Мар’яна Луна, загадкова Оксана Гаджій.



Клуб Бойових Митців (КБМ) – це щомісячний поетичний герць, в якому, беруть участь четверо поетів. Судять поетів глядачі. Рефері поєдинку – Президент КБМ Дмитро Лазуткін. Правила боїв жорстко регламентовані – по дві хвилини кожному митцю у першому раунді, хвилина перерви і знову кожному по дві хвилини. Голос Президента – вирішальний. Але він вимагається тільки тоді, коли симпатії глядачів розділяться порівну.  Організатори: Бронзовий призер Кубка світу з кікбоксінгу і кік-джитсу, чемпіон України з козацького двобою, володар чорного поясу (1-го дану) з кемпо-карате, спортивний коментатор, поет та секс-символ сучукрліту Дмитро Лазуткін та книжковий портал «Друг Читача».



Дата: 20 червня.
Час: 19:00.
Локація: City Pub, проспект Перемоги, 47 («Сільпо», 2 поверх), ст. м. Шулявська.
Вхід – 20 грн.

Замовлення квитків та бронювання столиків
за телефоном (067) 328 32 03 або пишіть на pr@greenpes.com.

Акредитація журналістів: Анна Богородіченко – 067 238 32 03

Інформаційні партнери: Газета по-українськи, ІА Про, Буквоїд, Маруся, АртВертеп, Друг Читача, Укр.Літ, Остання Барикада, Літературний портал "LITFEST".
Джерело: Друг читача


0 коментарів

Залишити коментар

avatar