24 Квітня 2024, 09:26 | Реєстрація | Вхід
/ Аполлонічне та діонісійське в Mezzanine - 19 Березня 2016

Аполлонічне та діонісійське в Mezzanine

Категорія: «Події»
Дата: 19 Березня 2016 (Субота)
Час: 20:00
Вартість: 60 грн.
Місто: Київ
Місце: Mezzanine
Адреса: вул. Нижньоюрківська 31
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1314


19 березня о 19:00 в клубі Mezzanine відбудеться вечір драйву й мистецтва, вакханалії й вишуканості – проект «Аполлонічне та діонісійське». Виступи молодих поетів і музичних гуртів покажуть, як із первісного хаосу емоцій та смислів народжується вражаюче й одухотворене.

Самобутній і вже нашумілий в альтернативних і андеґраундних колах України, Нідерландів та Польщі гурт Reve ta Stohne обіцяє спеціально для нашої події залабати в стилі dionis-core і окрім основної програми представити кілька нових треків.

А от в стилі apollo-grange виступить інший київський гурт – Drunk&Drowned. Сп'янілі від задивляння у безодню мистецтва та втоплені у сомнамбулічній образності, вони зарядять публіку Mezzanine вібраціями щастя та тремором катарсису. Цікавою є іще одна своєрідність Drunk&Drowned – гурт виконує власні пісні на текст французькою, англійською та українською мовами.


Підтримати музичні гурти в їх аполонічності та діонісійстві прийдуть поети: Дмитро Лазуткін, Павло Коробчук, Юлія Стахівська, Олена Степаненко, Оксана Гаджій, Лесик Панасюк, Тарас Малкович, Елла Євтушенко, Юрко Космина та білорус Сяргей Прылуцкі. Модеруватиме цю вишукану вакханалію Богдан-Олег Горобчук.

Мистецтво та вино, стриманий естетизм та нестримна радість, вдумливе спостерігання та глибокий екстаз – все це буде вашим 19 березня в клубі Mezzanine!

19 березня. Початок о 19:00. Вхід: 60 грн.
Київ, «Mezzanine», вул. Нижньоюрківська 31 (ст. Метро Тараса Шевченка)


0 коментарів

Залишити коментар

avatar