26 Квітня 2024, 09:19 | Реєстрація | Вхід
/ 14 лютого: Закоханим у життя. Поетичний вечір Дениса Ворошилова (м. Київ). - 11 Лютого 2013

14 лютого: Закоханим у життя. Поетичний вечір Дениса Ворошилова (м. Київ).

Категорія: «Події»
Дата: 11 Лютого 2013 (Понеділок)
Час: 13:30
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 3709



Закоханим у життя. Поетичний вечір Дениса Ворошилова
"Я завжди писав і виконував зі сцени вірші про кохання: до жінки, до життя, до людей, до прекрасного. Думки матеріальні, а поетичні думки – містично матеріальні. У моєму житті стільки любові, що я буду щасливий поділитися цим з вами".

"Мене часто запитують, як поєднуються в мені поет і маркетолог? Більш продуктивного і цікавого співіснування для цікавого і яскравого життя мені зараз важко уявити, відповідаю я".

"Кілька років поспіль я приїжджав в Передєлкіно до Андрія Вознесенського, читав йому вірші, ми розмовляли про життя, і коли я висловлював йому свої страхи про деградацію і вимирання поезії, він відповів мені: Пессемізм тут не доречний. Поезія виживе!"

Всіх закоханих ми радо запрошуємо на дивовижний поетичний вечір талановитого поета, лауреата незалежної літературної премії ім. Бориса Пастернака, лауреата багатьох поетичних і виконавських конкурсів Дениса Ворошилова.

В повсякденному житті: директор зі стратегії та маркетингових комунікацій "Maxus Україна". Випускник "Майстерні голосу".

У програмі: власні вірші поета, а також вибранні твори поетів: Андрія Вознесенського, Бориса Пастернака, Осипа Мандельштама, Миколи Заболоцького, Федеріко Гарсіа Лорки, Мікеланджело Буанаротті, Вільям Батлер Єйтс та ін.


14 лютого, 19:00.
МІСЦЕ: Креативний простір "Часопис", вул. Льва Толстого, 3
ВАРТІСТЬ: за умовами Простору.

Джерело: Платформа


0 коментарів

Залишити коментар

avatar