18 Квітня 2024, 09:18 | Реєстрація | Вхід
/ Другий сезон поетичного конкурсу “СвітлоFor” дає зелене світло! - 14 Січня 2013

Другий сезон поетичного конкурсу “СвітлоFor” дає зелене світло!

Категорія: «Конкурси»
Дата: 14 Січня 2013 (Понеділок)
Час: 13:53
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1394



Поетичний конкурс, який восени за десять днів згуртував 50 поетів із різних куточків країни, розпочинає зимове змагання. Всього за два дні від початку реєстрації надійшло вже два десятки нових заявкок. Участь беруть як початківці, так і поети зі стажем, тож боротьба обіцяє бути яскравою. 

"СвітлоFor” - це мережевий поетичний конкурс, у якому учасники змагаються за цілком реальні цікаві призи, а також за право виступати почесним гостем на літературних читаннях "Просто неба” у Рівному. Організатором обох проектів є МНГО "Література.rv”

Мета проведення конкурсу — популяризація поетичних змагань; заклик до різностороннього розвитку у написанні потеичних творів авторами-початківцівцями, а також створення для них можливості позмагатися із більш досвідченими авторами та здобути практичний досвід. "СвітлоFor” дає можливість виявити невідомих оригінальних поетів та представити їх публіці. 

Конкурс проходить у три тури, що тривають 10, 5 і 3 дні. Тексти у "сліпому режимі”* оцінює кожен із чотирьох суддів за трьохбальною шкалою, таким чином вірш може набрати до 12 балів. До кожного наступного туру проходить певний відсоток авторів — у залежності від позиції в рейтингу.

Принципова відмінність від осіннього "СвітлоFor-у” у тому, що цього разу авторів просять дотримуватися не тем, а певних жанрових критерій. І у першому (реєстраційному) турі основна вимога до віршів — саркастично-іронічний характер. Завдання для наступних двох кіл організатори поки тримають у таємниці. Втім, як і "зимові” призи.


Отож Ви ще зможете взяти участь у конкурсі, якщо:

- напишете саркастично-іронічний вірш (об’єм - до 20 рядків, мова - українська, цензура - в межах розумного),
- додасте один із своїх старих віршів (будь-який),
- а також своє фото
- та "кілька речень про себе” (із вказівкою міста)
- і надішлете це все до 19 січня на адресу literatura.rv.org@gmail.com із приміткою "Світлофор”.



Анкети учасників, новини по темі та уся інформація висвітлюється на сторінці-зустрічі у соц.мережі "Вконтакте” http://vk.com/svitlofor_2_rv.

* Учасників у внутрішньому списку реєструють за одноразовим номером. Таким чином суб’єктивний чинник мінімалізується, адже судді не знатимуть, кому належить той чи інший вірш.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar