18 Квітня 2024, 15:45 | Реєстрація | Вхід
/ 23 жовтня: Поетичний вечір Андрія Родіонова (м. Київ). - 23 Жовтня 2012

23 жовтня: Поетичний вечір Андрія Родіонова (м. Київ).

Категорія: «Події»
Дата: 23 Жовтня 2012 (Вівторок)
Час: 11:49
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1209



Запрошуємо на поетичний вечір одного із найвідоміших російських поетів-двотисячників Андрія Родіонова. Читання проходитимуть сьогодні, 23 жовтня, о 19:45 у Кінотеатрі "Київ" (зал Синематека, Червоноармійська, 19), у рамках Міжнародного кінофестивалю "Молодість".


Андрій Родіонов приїхав на фестиваль разом із Катериною Троєпольською. Вони представлять на "Молодості" експортну програму фестивалю відеопоезії "П’ята Нога" - роботи з останнього фестивалю, збагачена найкращими роліками за всі роки існування фестивалю. Покази цього фестивалю відбувалися та відбуваються на ММКФ, на Венеціанському Бієннале, на Лондонському книжковому фестивалі.

Додамо, що фестиваль відеопоезії "П’ята Нога" буде презентовано у Києві й 18 листопада в рамках ІІ-го Міжнародного фестивалю відеопоезії "CYCLOP".


Катерина Троєпольська – журналіст, кінокритик. Народилася в Луганську. Разом із Андрєєм Родіоновим займається організацією фестивалю "П’ята Нога" і проведенням поетичних слемів у різних містах Росії.


Андрєй Родіонов – поет, автор семи поетичних збірок. Народився в Москві. Організатор різноманітних літературних заходів, у тому числі Всеросійського слему, фестивалів "ЗРЯ!" і "П’ята нога", поетичного фестивалю "СловоNova”. Андрєй Родіонов має чим зацікавити. Перш за все, звісно, своїми віршами. По-друге, тим, як він їх читає. І те, і інше – крута мішанина не для легкодухів. Його поетичні виступи завжди були пронизані стихійною майданною театральністю, нерідко перетворюючиь на розгорнутий поетичний перформанс. Родіонов часто відгукується у своїй творчості на актуальні події. І тематикою, і навіть назвами своїх книг Родіонов підкреслює свій зв’язок із урбаністичною культурою, з міськими околицями. З іншого боку, Родіонову належать вірші, що відзначаються тонким ліризмом і трагічністю.

Вхід вільний.


Кінотеатр "Київ" (зал Синематека)
Адреса: м. Київ, вул. Червоноармійська, 19.

Сайт фестивалю Молодість: www.molodist.com


0 коментарів

Залишити коментар

avatar