29 Березня 2024, 15:43 | Реєстрація | Вхід
/ Названо переможців міжнародного конкурсу оповідань. - 6 Серпня 2012

Названо переможців міжнародного конкурсу оповідань.

Категорія: «Події»
Дата: 06 Серпня 2012 (Понеділок)
Час: 14:42
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1656



Міжнародний конкурс на краще оповідання «ZeitGlas-2012» відбувся у Каневі та німецькому Мьонхен-Гладбасі. До конкурсного розгляду, котрий тривав з лютого місяця цього року, надійшло понад дві сотні прозових творів сучасних авторів з України, Росії, Казахстану, Італії, Німеччини та США. 

Головна тема змагання літераторів полягала у висвітленні проблем сьогодення та ознайомлення читачів з найкращими зразками нинішньої художньої літератури, котра не знає кордонів та утисків цензорів. 

Відзначені роботи, за рішенням  конкурсного журі, були опубліковані на сторінках міжнародного літературно-мистецького журналу «Склянка Часу» та літературного альманаху «Скіфія-2012».



Вручення нагород проходило  5-го серпня у Черкасах. 

1-е місце віддано оповіданню «Син прибиральниці» письменника з Черкас, Станіслава Стеценка2-е  за оповідання «Хлопчик з яблуком» отримав новеліст з м. Бердичіва, Юрій Балюк3-е місце дісталося Еліні Заржицькій з  Дніпропетровська , за новелу «Коли продзвенить дзвінок...».  


Окрім цього жюрі відзначило твори таких авторів як: Ю.Волощака, О.Ганзенка, І.Преснякової,  Д.Зозуляк, З.Луценко, С.Івашньової, О. Кремера, Г. Слеегерса.

Олександр Апальков


0 коментарів

Залишити коментар

avatar