26 Квітня 2024, 02:03 | Реєстрація | Вхід
/ 23 червня: Квартирник Світлани Варламової та Вадима Волкова (м. Київ) - 21 Червня 2012

23 червня: Квартирник Світлани Варламової та Вадима Волкова (м. Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 21 Червня 2012 (Четвер)
Час: 23:01
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1295



Ці поети належать до різних поколінь – не лише за віком, але й світоглядом. Різний поетичний стиль, підхід, форма. Однак є щось таке, що робить Світлану та Вадима схожими між собою (ні, я не про окуляри).

Світлана Варламова наразі розвиває мистецьке життя Білої Церкви... – створила творче об’єднання «Масажока» (не питайте, я також поняття не маю, що то значить), випускає однойменну газету, запрошує до себе поетів та музикантів, за що їй велика дяка.

Вадим – самотній вовк серед київських поетів: його важко знайти як у реалі, так і у мережі. Віршів не публікує, на публіці з’являється рідко. При цьому випустив три поетичні збірки, проводив поетичну студію у київському рок-клубі "Вертикаль", один із организаторів цього клуба, ведучий щорічного фестивалю "Вертифест". І що мене найбільше лякає – чемпіон України у грі "Що? Де? Коли?" 1998 року.

Якщо спробувати протиставити творчість Світлани та Вадима, то нічого не виходить – у мене замалий досвід літературної критики. Але Ви самі все почуєте, відчуєте і побачите на їхньому спільному квартирнику 23 червня у букарні «Бабуїн».

Початок о 16:00
Вхід: 20 грн

ПиСи. На квартирнику відбудеться розіграш передплат на журнал "Країна", а також продукції онлайн-магазину чаю та кави eTea.ua (куди ж нам без чаю:). До зустрічі, друзі!

Букарня "Бабуїн", вул. Симона Петлюри, 10, http://babuin.ua/

Група Вконтакті: http://vk.com/varlamova_volkov





2 коментарів

avatar
Господа, неужели трудно понять и запомнить : "квартирник" - это выступление НА КВАРТИРЕ ( или, как говаривали в Питере, "на флету" (если память не изменяет)), а никак не в клубе за бабки.

ЗЫ Свете и Вадиму ВСЕГО САМОГО и пожелание "порвать" публику.
smile
avatar
1. когда оксана начинала свои вечера - они проистекали именно на квартире, отсюда и название, может - в квартиру и вернутся еще как-нибудь, но ведь главное в квартирнике не адрес, а атмосфера, правда?:)
2. квартирники тоже бывают платные:)
3. 20 гривен - не бабки:)

Залишити коментар

avatar