19 Квітня 2024, 20:09 | Реєстрація | Вхід
/ 23 квітня: День книги в Будинку кіно (м. Київ) - 19 Квітня 2012

23 квітня: День книги в Будинку кіно (м. Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 19 Квітня 2012 (Четвер)
Час: 15:46
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1031



23 квітня у Всесвітній день книги Національна Спілка кінематографістів України та ГО «Книжковий простір» запрошують на творчу зустріч з творцями книги та фільму «Ґудзик», який поставлено за однойменним романом Ірен Роздобудько.
 
2005 року цей твір відзначено найвищою відзнакою - Гран-прі літературного конкурсу «Коронація слова», він витримав декілька перевидань і досі успішно продається в книгарнях, вийшла аудіо-версія твору, його перекладено російською і незабаром він вийде англійською мовою, 2008 року за авторським сценарієм самої письменниці роман було екранізовано, восени того ж року він зайняв перше місце на міжнародному кінофестивалі в м. Бар (Чорногорія).

В Будинку кіно письменниця і сценаристка Ірен Роздобудько представить людей, які робили книжку і які робили кіно - режисера Володимира Тихого, продюсерів Юлію Чернявську та Олега Щербину, актора Антона Мухарського та інших. Після обговорення відбудеться кінопоказ.

Спеціальний гість - фізик, кіносценарист та бард Ігор Жук.

Захід проходить за підтримки міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова», видавництва «Нора-Друк» та продюсерської компанії «Fresh Production».

Вхід до зали - з будь-якою книжкою Ірен Роздобудько.

Початок 23 квітня 2012 р. о 18.30, Синій зал Будинку кіно (Київ, вул.
Саксаганського, 6).

Джерело: Буквоїд


0 коментарів

Залишити коментар

avatar