26 Квітня 2024, 15:09 | Реєстрація | Вхід
/ Жіночі посиденьки з Ларисою та Ірен - 17 Березня 2010

Жіночі посиденьки з Ларисою та Ірен

Категорія: «Події»
Дата: 17 Березня 2010 (Середа)
Час: 11:51
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 3414



Канал «АТВК», програма «Книжковий Кошик», конкурс «Коронація слова» та Дім книги Books запрошують на зустрічі з відомими сучасними українськими письменницями Ларисою ДЕНИСЕНКО, Ірен РОЗДОБУДЬКО та бардом Ігорем ЖУКОМ. Захід відбудеться 19 березня у рамках соціального проекту «Книжкові сходини».

11:40 — зустріч письменниць зі студентами Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна (ауд. 2-34). 
14:00 — прес-конференція у прес-центрі «Майдан Свободи» (майдан Свободи, 8, кімн. 306). 
18:00 — презентація книг письменниць у Домі книги Books (вул. Сумська, 51).

Ірен РОЗДОБУДЬКО — українська письменниця і журналіст. Працювала телеграфісткою, диктором на радіо, коректором журналу "Сучасність", офіціанткою в ресторані, шпрехшталмейстером в цирку, Снігуронькою в фірмі "Свято", завідувачем відеосалону у кінотеатрі, оглядачем у газеті "Всеукраїнські відомості", заступником головного редактора журналу "Наталі"… Нині — головний редактор журналу "Караван історій. Україна". Одружена з бардом Ігорем ЖУКОМ. Член Асоціації українських письменників. Відзнаки: Гран-Прі Всеукраїнського конкурсу «Коронація Слова» (2005), Міжнародна літературна премія імені князя Юрія Долгорукого, Лауреат конкурсу «Книга року» Бі-Бі-Сі, лауреат Міжнародного конкурсу дитячої літератури «Портал». 
Авторка двох збірок поезій «Штрих на чорній цераті», «Ангели на дротах», романів «Мерці», «Ескорт у смерть», «Він: Ранковий прибиральник. Вона: Шості двері», «Ґудзик», «Дванадцять, або Виховання жінки в умовах, не придатних до життя», «Зів'ялі квіти викидають», «Останній діамант міледі», «Амулет Паскаля», «Оленіум», «Дві хвилини правди», «Все, що я хотіла сьогодні...», збірки оповідань «Гра в пацьорки», автобіографічної книги «Переформулювання», дитячих книжок «Життя видатних дітей», «Коли оживають ляльки», «Пригоди на невідомому острові», «Свист крізь дірку в зубах».

Лариса ДЕНИСЕНКО — українська письменниця, юрист, телеведуча. Працювала директором департаменту міжнародного права Міністерства юстиції, радником Міністра юстиції, науковим консультантом парламентських комітетів, очолювала національне відділення міжнародної антикорупційної організації Transparency International. Як адвокат представляє інтереси громадян в Європейському суді з прав людини. Нині веде адвокатську практику, а також працює автором та ведучою культурологічної програми «Документ+» на каналі «1+1». Відзнаки: Гран-Прі Всеукраїнського конкурсу «Коронація Слова» (2002), «Краща українська книга» за версією читачів та журі тижневика «Корреспондент» (2006, 2008). Веде колонки в «Женском журнале»», тижневиках «Профіль» та «Фокус». 
Автор романів: «Забавки з плоті та крові», «Кавовий присмак кориці», «Корпорація ідіотів», «Танці в масках», «24:33:42»,«Помилкові переймання, або життя за розкладом вбивць», «Сарабанда банди Сари», дитячих книжок «Про Лізу та Цюцю П», «Ліза та Цюця П. зустрічаються», «Життя знаменитих дітей». 

Ігор ЖУК — кандидат фізико-математичних наук. Автор радіовистав, дитячої п'єси, сценаріїв понад 30 фільмів студії «Киевнаучфильм», трьох невеликих художньо-пізнавальних книг для дітей. З 1972 року пише пісні на власні вірші. Має близько 300 пісень (українською, російською, польською мовами). 

Місце: Дім книги Books
Адреса: Харків, вул. Сумська, 51



0 коментарів

Залишити коментар

avatar