29 Березня 2024, 08:03 | Реєстрація | Вхід
/ MERIDIAN CZERNOWITZ оголошує початок збору робіт на конкурс відеопоезії БУК! - 13 Квітня 2012

MERIDIAN CZERNOWITZ оголошує початок збору робіт на конкурс відеопоезії БУК!

Категорія: «Конкурси»
Дата: 13 Квітня 2012 (П'ятниця)
Час: 10:13
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1619



Безымянный-4
ІІІ Мiжнародний поетичний фестиваль "MERIDIAN CZERNOWITZ" (6-9 вересня 2012) оголошує збір робіт на участь в конкурсній та позаконкурсній програмі Міжнародної відеопоетичної премії БУК 2012! 

Надішли свою роботу та отримай можливість стати учасником ІІІ Міжнародного поетичного фестивалю MERIDIAN CZERNOWITZ! 

Цьогорічна відеопоетична премія БУК, що вручається в рамках фестивалю MERIDIAN CZERNOWITZ уже втретє, складатиметься із конкурсної та позаконкурсної програм.

Переможця Всеукраїнської конкурсної програми буде запрошено відвідати Третій Міжнародний поетичний фестиваль  MERIDIAN CZERNOWITZ  з відшкодуванням проїзду і проживання та з можливістю відвідування всіх заходів фестивалю. Робота-переможець буде демонстрована в кураторських програмах від Meridian Czernowitz та інших показах в рамках українських та міжнародних літературних, поетичних та кіно- і відеофестивалів впродовж 2012 – 2013 років.

Формування позаконкурсної Міжнародної програми БУК покликане пожвавити інтерес до жанру і ознайомити українських митців та зацікавлених осіб з найсучаснішими доробками артистів з різних частин світу. Закордонним режисерам та відеоартистам програма відкриє нове поле діяльності, нову спільноту потенційно зацікавлених глядачів. За результатами відбору робіт буде сформована 50-хвилинна скрінінг-програма з короткими представленнями авторів з усього світу та демонстрацією відеодоробку. Покази відбудуться в Чернівцях, Хотині та Кам’янець-Подільському в рамках фестивалю, а також в інших містах України впродовж року.

Останній термін подачі робіт та аплікаційних форм на участь – 25 липня. Учасники конкурсної програми, чиї роботи увійшли до шорт-лісту премії, будуть поінформовані про це в період з 15 до 25 серппня.

Конкурсна програма

Загальноукраїнська премія БУК вручається за найкращу роботу в жанрі Відеопоезія. На конкурс приймаються роботи тривалістю до 10 хвилин, виготовлені впродовж трьох останніх років українськими митцями за мотивами поезії. Кожна відеоробота, що містить текстову частину, має бути просубтитрована англійською мовою. Апліканти мають володіти правами на подачу на конкурс/демонстрацію відеороботи.

Позаконкурсна програма

До участі запрошуються автори без національних та географічних обмежень, зацікавлені в поширенні їх доробку та інформації про них в Україні серед зацікавленої аудиторії. До участі в програмі приймаються роботи тривалістю до 10 хвилин, виготовлені впродовж трьох останніх років. Кожна відеоробота, що містить текстову частину, має бути просубтитрована англійською, українською або російською мовою.

Роботи та аплікаційні форми приймаються в електронному вигляді. Лінк на скачування роботи та заповнену аплікаційну форму надсилати на адресу куратора проекту Катерини Бабкіної babkina@meridiancz.com



IIІ Міжнародний поетичний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ відбудеться у західноукраїнському місті Чернівці 6 по 9 вересня 2012 року. Захід присвячений сучасній європейській поезії. Його головною метою є розвиток діалогу між сучасними українськими поетами та їх зарубіжними колегами, повернення Чернівців на культурну карту Європи.

Цього року MERIDIAN CZERNOWITZ відбудеться у межах Подільсько-Буковинського туристичного кластеру і пройде під гаслом «Один фестиваль – три міста: Кам’янець-Подільський, Хотин, Чернівці». Основною «сценою» залишатимуться Чернівці, а до Хотина і Кам’янця-Подільського з читаннями та перфоменсами завітають учасники фестивалю із Німеччини, Австрії, Швейцарії, Ізраїлю, Молдови, Румунії, України, Польщі, Данії, Нідерландів, Великобританії та США.

Програму фестивалю складають поетичні читання, лекції, презентації книг, театральні та музичні перфоманси, поезія в мультиплікації, електропоезія (поезія з електронною музикою).



Аплікаційна форма на участь у Всеукраїнській конкурсній програмі відеопоетичної премії БУК
Аплікаційна форма на участь в Міжнародній позаконкурсній програмі відеопоетичної премії БУК

Джерело: www.meridiancz.com


0 коментарів

Залишити коментар

avatar