25 Квітня 2024, 21:50 | Реєстрація | Вхід
/ 27 квітня: Українські дизайнери моди «йдуть» у видавничий бізнес (м. Київ) - 6 Квітня 2012

27 квітня: Українські дизайнери моди «йдуть» у видавничий бізнес (м. Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 06 Квітня 2012 (П'ятниця)
Час: 14:17
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1247



Відомі українські дизайнери та художники представлять широкій аудиторії своє захоплення літературою. На Kyiv Publish Fashion Day, який відбудеться 27 квітня в Києві, дизайнери високої моди "Сергій Данчинов для Дому Моди Idol", бренд Вронська-Соболєва, Лариса Лобанова презентують ексклюзивні обкладинки для своїх улюблених книг.

Kyiv Publish Fashion Day - проект, який покликаний об'єднати видавничу справу, мистецтво і високу моду. Мета цієї події - змінити сам підхід до оформлення книг, наповнити видання не тільки якісним текстом, але й модними віяннями, «фішками». Зробити книги такими, щоб їх хотілося не ховати на книжковій полиці, а показувати замість цінних сервізів як витвір мистецтва.

Художники з проекту «Переделки» на Kyiv Publish Fashion Day презентують власні творіння з переробленої сировини, підтримуючи сучасний екостиль в мистецтві та моді. 

Дизайнер Ірина Заринська на прикладі своїх арт-буків покаже, як може змінитися сама природа одягу, коли плащ, сорочка або плаття одночасно стають книгою, яку можна читати.

Букфешн також підтримали українські художники Ірина Жичук і Наталія Дерев’янко, проект «Папинарубашка», співачка і телеведуча Анжеліка Рудницька.

Усі роботи будуть виставлятися в Інституті журналістики 27-28 квітня
Замість стендів обкладинки триматимуть манекени. 
А ввечері, 27 квітня, вже реальні моделі проведуть показ «книжкової моди», 
де головним акцентом стане книга.



1 коментарів

avatar
Гламурненько...

Залишити коментар

avatar