29 Березня 2024, 16:16 | Реєстрація | Вхід
/ 9 березня: відбудеться концерт Ірени Карпи та її «Qarpa Band». (м. Київ) - 1 Березня 2012

9 березня: відбудеться концерт Ірени Карпи та її «Qarpa Band». (м. Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 01 Березня 2012 (Четвер)
Час: 13:02
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1318



9 березня о 20.00 у столичному клубі Sullivan Room відбудеться концерт Ірени Карпи та її «Qarpa Band».
 
Це буде перший у 2012 році виступ колективу в рамках туру на підтримку альбому «And I Made а Man», котрий з'явився минулої осені.

Визначальним став той факт, що дата концерту припала на річницю від дня народження поета та художника Тараса Шевченка, а також на Міжнародний день ді-джея. Тож виступ «Qarpa» відбуватиметься у форматі тематичної вечірки, яка продовжиться сетами знаних ді-джеїв. Всі меломани із прізвищем Шевченко зможуть потрапити на концерт безкоштовно.

Ірена Карпа: «Виразного читання «Заповіту» не обіцяємо, але несподіванки гарантуємо. Мистецтво не буває політкоректним, а музика - форматною. Тоді це не мистецтво і не музика, принаймні, не наше мистецтво і не наша музика. Непогано час від часу робити собі рефреш у голові - особливо тих речей, які набили оскомину ще в шкільному віці, бо подавалися під соусом «обязаловки» і страхом трійок. Якби Шевченко жив сьогодні й розміщував свої вірші в Інтернеті, міліція би закривала сайти, що наважились його публікувати. А так то просто приходьте послухати добру музику, поки вам не закрили вуха».
 
Нагадаємо, перший концерт-презентація альбому «And I Made а Man» відбувся в Києві 23 вересня 2011 року. Тоді прихильники гурту та музичні критики заговорили про успішне повернення Карпи та її бенду після вимушеної перерви. Зокрема, Андрій Іноземцев зазначив: «Останнім часом я був практично припинив слухати музику взагалі, особливо нову, оскільки не знаходив нічого для себе цікавого. І ось коли мені потрапив до рук альбом «Qarpa», я слухав його цілий тиждень, безперервно. Ірена перетворилася в чудового композитора, а пісні справді зроблені на якісному світовому рівні».

9 березня о 20.00
Sullivan Room: Київ, вул. Прорізна, 8.
Квитки: Перші 50 квитків - 80 грн. Передпродаж - 100 грн. В день концерту - 120 грн. 
Контакти для акредитації на концерт: qarpa_press@ukr.net

Джерело: Sullivan Room


0 коментарів

Залишити коментар

avatar