29 Квітня 2024, 00:36 | Реєстрація | Вхід
/ Спілка письменників запустила сайт «Укр.Літ». - 13 Лютого 2012

Спілка письменників запустила сайт «Укр.Літ».

Категорія: «Новини»
Дата: 13 Лютого 2012 (Понеділок)
Час: 18:58
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1718


«Укр.Літ» - так називається портал сучасної української літератури, засновником якого стала Спілка письменників України.

Сайт складається із 6 головних розділів: Головна, Письменники, Премії та Конкурси, Літ. молодняк (єдиний реєстр), Про нас, Форум.

Крім головних розділів також є додаткові Анонси, Літпроцес (Інтерв'ю, Критика, Поза текстом, Своя думка), Новини (Літ.життя, Новини НСПУ, Репортажі), Свіже перо.

Розділ Письменники поділено на дві рубрики Сучасні письменники та Класики. Щоправда довідатися більше про тих, хто належить до тієї чи іншої групи поки що не вдалося, адже цей розділ знаходиться на доопрацюванні.

На порталі існують Правила (розділ Про нас). Саме там можна ознайомитися із «Правилами користування інтерактивними ресурсами порталу сучасної української літератури http://ualit.org».«Із текстом Правил Користувач зобов'язаний ознайомитися під час перших відвідин Сайту. У разі не згоди з ними користувач повинен покинути ресурс», - зазначається у них. Із повним текстом Правил можна ознайомитися тут.

Якщо не лінуватися і не покидати ресурс, а уважно прочитати правила, можна дізнатися багато чого цікаво про майбутній контент сайту. Отже, очевидно надалі (оскільки поки що відшукати не вдалося) на порталі Укр.Літ планується створення  власної астрологічної служби: «Адміністрація Сайту не несе відповідальності за правдивість, точність і достовірність астрологічних прогнозів та іншої подібної  інформації, розміщеної на Сайті, а також за достовірність прогнозів, які астрологи сайту надають користувачам».

Постійна адреса сайту: http://ualit.org/
Джерело анонсу: Буквоїд


3 коментарів

avatar
Думаю, с этим запуском можно поздравить и писателей и читателей и жителей Украины и сопредельных земель, ибо сие есть феномен культуры. Правда на первый взгляд внешность пока хмуроватая. Теперь о страшном. Ни в коем случае не хочу возводить ни на кого поклеп, но не напрашивается ли (разумеется гипотетически, в рамках теории заговора) на пристальное рассмотрение совпадающие по стандартной событийной шкале запуск ресурса уважаемого общества, коему требуется подпитка вниманием и атака на другой известный и многими любимый и посещаемый ресурс?!
avatar
Это Вы об Ех.Уа, чтолЕ? )))
avatar
Это я про ЛитФест, разумеется.

Залишити коментар

avatar