До книги увійдуть поетичні тексти, у яких смакові образи формують смислові акценти вірша. Це зовсім не обов’язково вірші про якісь кулінарні витвори. Різноманітні теми розкриваються крізь призму смакових відчуттів. Які смаки мають кохання, самотність, ранок, ніч, байдужість, пошук себе – саме про це матиме змогу довідатись читач.
Вірші для смакування надали такі автори:
Альбіна Позднякова, Анна Багряна, Анна Хромова, Вікторія Литвак, Ганна Осадко, Дана Кваша, Ігор Ясенівський, Катерина Єгорушкіна, Лілія Демидюк, Мар’яна Барабаш, Оксана Колтун, Олександр Зубрій, Олена Карпенко, Олена Пашук, Остап Ножак, Світлана Корчагіна, Тетяна Бондар, Юлія Шешуряк, Ярослав Петришин.
Упорядники «Антології смакових віршів»
Бажано надсилати рецепти нескладних у приготуванні страв, але оригінальних.
Якщо рецепти авторські - обов'язково вкажіть це.
І ще одне прохання до авторів, чиї твори відібрані до антології:
напишіть кілька рядків про те як поєднуються у вашому житті поезія та кулінарія.
Окреме велике прохання до фотохудожників, які працюють у галузі натюрморту –
ваші роботи можуть бути опубліковані на сторінках цієї антології.
Тож надсилайте на електронну адресу вказану нижче.
Контактний e-mail: lilia_demydiuk@ukr.net