25 Квітня 2024, 23:03 | Реєстрація | Вхід
/ У Харкові презентують проект «Поезія в метро». - 11 Січня 2012

У Харкові презентують проект «Поезія в метро».

Категорія: «Події»
Дата: 11 Січня 2012 (Середа)
Час: 12:02
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1205



14 січня о 15.00 в Літературному музеї (Харків, вул. Фрунзе, 6 (ст. м. «Пушкінська» або «Архітектора Бекетова») відбудеться презентація проекту, зокрема його першої частини – «Різдвяна поезія в метро».
 
Харківські поети читатимуть вірші новорічної, різдвяної та просто зимової тематики. «Різдвяне  диво» об'єднає цікавих і різних авторів: Анатолія Перерву й Сергія Жадана, Віктора Бойка й Олену Рибку, Ростислава Мельникова й Сашка Середу, Ірину Євсу й Анастасію Афанасьєву, Олександру Ковальову та Катерину Каруник, Володимира Верховеня та Ігоря Зарудка, Валерію Осипову та Сергія Рожка, Люцину Хворост, Євгена Журера та Іллю Ріссенберга.

Планується також обговорення творчих перспектив, адже наразі готові до втілення проекти «Поезія про кохання в метро» (до Дня святого Валентина) та «Великодня поезія в метро».

Наприкінці грудня 2011 року у вагонах поїздів Харківського метрополітену з?явилися афіші з віршами українських поетів та інформацією про Харківський літературний музей. Відтак кожен пасажир підземки у святкові дні отримав змогу прочитати різдвяні поезії Богдана-Ігоря Антонича, Богдана Лепкого, Ліни Костенко, Василя Герасим?юка та дізнатися про виставку «Різдвяне диво». Ініціаторами проекту «Поезія в метро» були співробітники Літмузею, а його практична реалізація стала можливою за підтримки Департаменту культури Харківської міськради.

Вхідний квиток до музею 11 грн (для школярів та студентів 6 грн).

На фото: Ростислав Мельників

Джерело: Буквоїд


0 коментарів

Залишити коментар

avatar