26 Квітня 2024, 22:21 | Реєстрація | Вхід
/ 14 Київський міжнародний книжковий ярмарок «МЕДВІН: Книжковий світ» - 9 Листопада 2011

14 Київський міжнародний книжковий ярмарок «МЕДВІН: Книжковий світ»

Категорія: «Новини»
Дата: 09 Листопада 2011 (Середа)
Час: 12:26
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1418



11 листопада о 12.00 відбудеться церемонія офіційного відкриття 14 Київського міжнародного книжкового ярмарку «МЕДВІН: Книжковий світ».
 
За участі міністра культури України Михайла Кулиняка, радника міністра культури Вікторії Лісничої, Голови благодійного фонду «Обдаровані діти - майбутнє України» Влади Прокаєвої, Почесного президента Благодійного фонду сприяння розвитку мистецтв Анатолія Толстоухова, послів Китаю та Латвії в Україні, письменників Сергія Дяченка, Лада Лузіної. 

Відкриття розпочнеться з родзинки цьогорічного ярмарку - майстер-класу з краси від Ольги Сумської та презентації її книги «Секрети краси». Своїми знаннями і таємницями актриса та телеведуча поділиться із журналістами та відвідувачами ярмарку о 12:00 у Літературній кав'ярні. 

Одразу після відкриття, о 13:00, Руслана Писанка почастує вас стравою «Сало. Цілком таємно» зі своєї кулінарної книжки«Кулинарные соблазны от киевской Рyси". Після такого неординарного красивого і кулінарного початку на вас чекають не менш цікаві заходи, які відбуватимуться нон-стоп в усі дні роботи ярмарку, 10-13 листопада, з 11.00 і до останнього відвідувача. 

А також організатори привідкриють завісу конкурсу двійників Тараса Шевченка! 

Актуальна Програма фестивалю

Джерело: Друг читача


0 коментарів

Залишити коментар

avatar