19 Квітня 2024, 07:01 | Реєстрація | Вхід
/ 6 вересня: Літературний Слем Прем`єр Ліга (м. Харків) - 5 Вересня 2011

6 вересня: Літературний Слем Прем`єр Ліга (м. Харків)

Категорія: «Події»
Дата: 05 Вересня 2011 (Понеділок)
Час: 11:09
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1141



6 вересня в Харкові пройде перша Прем'єр ліга з "ex Літературного слему" сезону 2011-2012. 

Переможець отримає право на публікацію в збірці "100% Слему!!", а також проходку на всеукраїнський чемпіонат зі слему 

Прийняти участь у прем'єр лізі може будь-який бажаючий, реєстрація на місці, єдина умова: тексти повинні бути власного авторства.Це може бути поеія, проза, стенд-ап.

"Літературний Слем - це модифікований і демократизований літературний конкурс, але яка країна, така і демократя, але весело і, найголовніше, п'яно!" (с) автор попросив позначити його як мертвого.

"Прем'єр ліга - це такий собі вільний мікрофон, де будь-який бажаючий має право на свої три хвилини слави з можливістю подальшого зростання..." (с) Мультфільм Гагарін

------------------------

Правила прем'єр ліги Літературного слему:

1. Прем'єр ліга проводиться в один тур, з регламентом три хвилини на кожного автора. За перевищення регламенту автор штрафується по балу за кожні десять секунд.

2. Учасників прем'єр ліги оцінює випадкове журі з залу за п'ятибальною системою. Слем-майстер (модератор) за своїм бажанням обирає перших п'ятьох суддів з залу, надалі відбувається ротація оцінок через кожного четвертого автора (оцінки повинні бути не ближче чотирьох метрів від попереднього судді). Всього в залі повинно бути п'ять суддів.

3. Текст повиннен бути написаний автором, переклади текстів не допускаються. Автор сам на сцені. За порушення цього правила автор дискваліфікується.

4. Учасникам забороняється виконувати тексти, які вже читалися на минулих слемах вищої і прем'єр ліги. За порушеня цього правила учасник дискваліфікується без права на індульгенцію.

5 Допускається використання реквізиту (костюмів, музичних інструментів та звукових процесорів) за згоди слем-майстра. Слем-майстер має право відмовити в використанні реквізиту без поясненя причини.

6. Переможцями вважаютья 5-10 учасників (в залежності від результатів вищої ліги) які набрали найбільшу кільксть балів. Переможці отримують візу у вищу лігу Літературного Слему. 

7. Слем-майстер за своїм бажанням має право надати одну візу у вищу лігу Літературного Слему учасникові, який не потрапив в переможці прем'єр ліги.

8. Учасники, які вже мають візу на вищу лігу, які увійшли у список переможців, можуть передати візу одному з учасників прем'єр ліги на свій розсуд.

Реєстрація авторів буде проводитися на місці, початок реєстрації о 18:45. Реєстрація буде відкритою до закінчення вечора, але не пізніше 20:30.

-------------------
вхід 20\25 грн. (як отримати флаєр дізнатися тут http://vkontakte.ru/topic-6867048_24379422 )
-------------------
Клуб Черчиль знаходиться на вул. Дарвіна, 9 навпроти 20 студенської полікліники.
Найближча станція метро ім. Архітектора Бекетова.
--------------------
Творче Угруповання Н4о не несе відповідальності за тексти авторів, які приймають участь в літературному слемі та інших заходах, організованих творчім угрупованням Н4О.

Група події Вконтакті: http://vkontakte.ru/event29897680
Подія відбувається в рамках фестивалю "ЕКВАТОР": http://litfest.ru/news/2011-08-30-1385


0 коментарів

Залишити коментар

avatar