28 Березня 2024, 14:06 | Реєстрація | Вхід
/ 10 серпня: Презентація «Української культури» у «Культі Ра» (м Київ) - 10 Серпня 2011

10 серпня: Презентація «Української культури» у «Культі Ра» (м Київ)

Категорія: «Події»
Дата: 10 Серпня 2011 (Середа)
Час: 10:16
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1028



10 серпня у Руському Клубі «Культ Ра» (вул. Володимирська, 4) редакція Газетно-журнального видавництва Міністерства культури і туризму України презентує оновлений випуск журналу «Українська культура».

У цьому році видання відзначало своє 90-річчя. Спеціальний англомовний випуск "УК” було представлено 1 червня 2011 року на відкритті українського павільйону на 54-ій Венеційській бієнале. "Це – безпрецедентний випадок поширення українського культурологічного часопису на найстарішому та найпрестижнішому світовому арт-форумі", вказують організатори.

У новому номері "УК” йдеться про основні напрямки мистецтва – музика, кіно, література, образотворче мистецтво, архітектура, нові медіа, дизайн, фотографія. Контент видання становлять такі рубрики як Етно, Зізнання, Інтерв`ю, Рецензії, Міжнародні події, Думка, Події, Репортаж.

Читачі зможуть переглянути раритетні сторінки відцифрованого стародруку 1906 року, стати свідками "зізнання” одного з найвідоміших сучасних живописців України Анатолія Криволапа, дізнатись про особливості "неодизайну” Ольги Громової та успіхи українців у Венеції. Також – перечитати вірші видатного українського поліглота та сходознавця Агатангела Кримського, переглянути фотозвіти з мистецьких подій літа: фестивалю "Славське Рок” та відкриття спільної виставки Влади Ралко і Володимира Буднікова у Гурзуфі. Підсумки підбивають рецензії головних мистецьких подій весни-літа.

У програмі вечора: виступ кобзаря Тараса Силенка, танювальний майстер-клас від "Кросна”, нагородження «За внесок в українську культуру» та презентація кліпу "Фолькнерів”, кадр із котрого надихнув "УК” на промо-кампанію "Українська культура. Будьмо уважні”. 

Початок презентації – 19.00. Вхід за запрошеннями.

Адреса: Руський Клуб «Культ Ра» вул. Володимирська, 4 
Прес-конференція для журналістів відбудеться о 18:30.
Акредитація за телефоном 067 34 13 000

Джерело: Буквоїд


0 коментарів

Залишити коментар

avatar