26 Квітня 2024, 21:26 | Реєстрація | Вхід
/ 7 травня: Івано-Франківський «Оркестр Бобовата» привезе до Києва «Мотлох» - 4 Травня 2011

7 травня: Івано-Франківський «Оркестр Бобовата» привезе до Києва «Мотлох»

Категорія: «»
Дата: 04 Травня 2011 (Середа)
Час: 10:37
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1190



7 травня о15.00 на Києвій Горі (вул. Володимирська, 4) у руському клубі «Культ РА» відбудеться виступ музично-літературного проекту «Оркестр Бобовата».

Столичному глядачеві буде представлено поетичний доробок учасників колективу та авторську пісню Богдана Ославського. В рамках заходу буде презентовано книжку Василя Карп’юка «Мотлох». Хід дії спрямовуватиме поетка Юлія Скорода, яка, окрім того додасть пікантності ще й своїм поетичним словом, не позбавленим ліричності та інтимності.

Довідка:

Музично-літературний проект «Оркестр Бобовата» виник вкінці 2009-го року у молодіжному мистецькому середовищі Івано-Франківська. На сьогодні, основним своїм здобутком учасники гурту вважають перемогу на відбірному етапі фестивалю «Червона Рута» у жанрі «Інша музика», завдяки чому вибороли путівку до участі у фінальній частині фестивалю, яка відбудеться влітку цього року у Києві.

Жанр, у якому працюють музиканти дещо незвичний і новаторський – інтелектуальний етно-глюк. Інтелектуальність полягає в тому, що у творенні музичних композицій, «Оркестр Бобовата» використовує тексти відомих поетів (Василя Голобородька, Ярослава Павуляка, Тараса Григорчука,Богдани Матіяш та ін.), а також власні. Про етніку говорить використання таких інструментів як сопілка, скрипка, дримба, бубон та ін. А глюк – це своєрідний жарт, який, так би мовити виправдовує діяльність колективу.

Склад:

Василь Карп’юк – голос, дримба

Тетяна Запорожець – сопілка, перкусія

Богдан Ославський – голос, гітара, бубон

Мар’яна Яремак – голос, клавіші

Катерина Романів – скрипка



0 коментарів

Залишити коментар

avatar