29 Березня 2024, 16:04 | Реєстрація | Вхід
/ 20-22 мая Литературно-художественный фестиваль авангарда "АВАЛгард" (г. Харьков) - 19 Травня 2011

20-22 мая Литературно-художественный фестиваль авангарда "АВАЛгард" (г. Харьков)

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 19 Травня 2011 (Четвер)
Час: 10:54
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 2033



Литературно-художественный фестиваль авангарда "АВАЛгард"

Короткі положення про проведення конкурсної частини 
Всеукраїнського літературно-мистецького фестивалю авангарду «АВАЛгард»
20-22 травня 2011 р., м. Харків

Мета конкурсної частини фестивалю - виявлення, стимулювання розвитку та підтримки талантів України. Основні завдання конкурсу - залучення широкого кола громадськості до участі в культурному житті. 

До участі у конкурсній програмі не приймаються твори, що пропагандують насильство, розпалювання релігійної та міжнаціональної ворожнечі, а також такі, що містять у собі ненормативну лексику. 

Організатором заходу є літературно-мистецька студія «АВАЛ» (керівник – Андрій Костинський, менеджер – Віталій Ковальчук). До складу організаційного комітету входять представники літературно-мистецької студії «АВАЛ», інших організацій та приватні особи, які долучилися до організації і проведення фестивалю. 

До складу журі запрошуються визнані поети, письменники, літературознавці, фахівці у сфері мови і літератури, літературні критики, видавці, діячі культури та мистецтва, представники засобів масової інформації, громадські діячі, інші авторитетні особи. Кожний з членів журі ознайомлюється з конкурсними творами, що дісталися фінальної частини літературного фестивалю, і, за підсумками розгляду, виставляє свою оцінку. 

У конкурсі беруть участь поети, прозаїки, які передали рукописи своїх творів разом з анкетою учасника відповідно до умов фестивалю, були відібрані оргкомітетом та виступили на конкурсі зі своїми творами. Обмежень за віком конкурс не передбачає.

Роботи мають бути написані українською або російською мовами та подані до оргкомітету 
з 20 квітня до 10 травня включно на електронну пошту lavared@mail.ru. Рукописи художніх творів повинні бути віддруковані шрифтом Times New Roman, 14 кеглем, інтерлін’яж 1,5 (25 тис. символів) – до 5 поетичних і до 2 прозаїчних творів. Рукописи обов’язково підписувати, разом із творами надається анкета учасника. 

У випадку недотримання норм Положення оргкомітет має право відхилити твір без пояснення причин і без повідомлення автора. 

Номінацій конкурс не передбачає. 
За підсумками конкурсу визначаються 3 лауреати і 10 дипломантів, а також володар призу глядацьких симпатій. Роботи, не надані в електронному вигляді, до участі у конкурсі не допускаються. Роботи, що беруть участь у конкурсі, не рецензуються та не повертаються. 

Нагородження переможців відбувається на заключній частині фестивалю. Твори лауреатів конкурсу будуть видані окремою збіркою за кошти оргкомітету. Автори, які стали дипломантами конкурсу, нагороджуються дипломами. Авторське право на твори, що представлені, залишається за автором. 

Фінансування конкурсу здійснюється за рахунок джерел, 
не заборонених чинним законодавством України. 

Контакти оргкомітету: 
lavared@mail.ru 
Андрій Костинський: +38099-784-11-03 
Віталій Ковальчук: +38050-184-31-82 
Богдан Ант: +38096-373-69-58 

Всю інформацію можна скачати з сайту:
Повні положення фестивалю: http://www.avalpoem.ru/avalgard/pologenya1.rtf
Анкета учасника: http://www.avalpoem.ru/avalgard/anketa.doc

Группа фестивалю "В КОНТАКТЕ": http://vkontakte.ru/club26137331




0 коментарів

Залишити коментар

avatar