19 Березня 2024, 04:39 | Реєстрація | Вхід
/ 3 Лютого (четвер) Дніпродзержинськ ехЛітературний Слем! - 28 Січня 2011

3 Лютого (четвер) Дніпродзержинськ ехЛітературний Слем!

Категорія: «Події»
Дата: 28 Січня 2011 (П'ятниця)
Час: 13:00
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1219



"...Літературний слем - це змагання поетів, і дякувати богові що з часом він перетворюється з п'яного дебошу на справжне змагання якісного тексту синтезованого з подачею цього тексту. Хоча п'яний дебош всеж присутній, але вже в більш гуманній формі..." - Якийсь п'яний поет.

"... Літературний Слем - це місце де кожен бажаючий може отримати свої три хвилини слави, а зал може беззаперечно послати його на #уй якщо він їм не подобається. В літературному слемі головними суддями є публіка, яка і оцінює майстерність автора, а не якісь невідомі старі засранці зі Спілки письменників, які чи то не розуміють сучасність, чи то не хочуть її розуміти.." - Авторство відомо, але не публічне.

"Поэзия превращается в эпилепсию. Романтики превращаются в выпяченную губу Бенито Муссолини. Текст превращается в шоу. Чтение превращается в театр. И все гримасничают, кривляются, кувыркаются, ножками дергают, ручками сплетаются. Глаза блестят. Губы слюною пенятся. Отныне литературный вечер – это не угрюмые посиделки экзистенциальных интеллектуалов. Отныне литературный вечер – это поэтическое шапито. Слэм называется. Эпоха телевизора взывает тебя к колбасе, детка"

--------------------------

3 Лютого (четвер) о 20:00 в Дніпродзержинському клубі "Торба" 
відбудеться ехЛітературний слем ліги Н4о. Слем майстром буде Мультфільм Гагарін

Слем відбудеться за правилами Вищої ліги:

1. Вища ліга слему відбувається у три тури: відбірковий, півфінал, фінал (по три хвилини часу на кожного з учасників кожного туру). За порушеня часового регламенту учасник штрафується на один бал за кожні десять секунд. Глядачі в залі можуть надати індульгенцію учасникові по запиту слем майстра (модератора).

2. Змагання відбувається за олімпійською системою на виліт. З відбіркого туру вибувають від 5 до 10 учасників, з півфіналу від 5 до 7 учасників (в залежності від кількості учасників і кількості набраних ними балів). У фінал потрапляє від 3 до 5 учасників. В разі, якщо в фіналі декілька учасників набирають однаково прохідну кількість балів, слем майстер (модератор) влаштовує четвертий тур між цима учасниками (супер фінал).

3. Оцінюють учасників по п'ятибальній системі п'ятьма комплектами оцінок. Чотири комплекти віддаються випадковим глядачам в залі, зміна оцінок відбувається після кожного туру, включаючи супер фінал. Один комплект оцінок продається з аукціону перед початком слему і залишається у власника до кінця слему на всі тури, включаючи супер фінал.

4. Текст повиннен бути написаний учасником, переклади текстів недопускаються. Автор сам на сцені. За порушення цього правила учасник дискваліфікується без права на індульгенцію.

5. Учасникам забороняється виконувати тексти, які вже читалися на минулих слемах вищої і прем'єр ліги. За порушеня цього правила учасник дискваліфікується без права індульгенції.

6. Допускається використання реквізиту (костюмів, музичних інструментів та звукових процесорів, за згодою слем майстра). Слем майстер має право відмовити в використанні реквізиту без поясненя причини

Прийняти Участь в Слемі може будь-який бажаючий.

Реєстрація учасників на місці

Вхід 15 гр

Адреcа: Днепродзержинськ, Скаліка вул., 40. 
Контактний тел.: +38 063 044 75 68





0 коментарів

Залишити коментар

avatar