20 Квітня 2024, 12:55 | Реєстрація | Вхід
/ Літературний конкурс «Історія успіху» назвав переможців - 7 Травня 2010

Літературний конкурс «Історія успіху» назвав переможців

Категорія: «Конкурси»
Дата: 07 Травня 2010 (П'ятниця)
Час: 12:12
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1928



Переможцем конкурсу «Історія успіху», заснованого книгарнею «Читайка» та видавництвом «Грані-Т», став юний мешканець Рівненщини, Петро Катеринич.

Головний герой його твору -  видатний письменник та громадський діяч Євген Шморгун, особа яка своїм запалом та натхненням вражає багатьох людей.

Зворушлива історія Неоніли Мішустової, котра зайняла друге місце, оповідає про історію дівчинки.  «Акулою» тут виступає звичайна вчителька російської мови та літератури. За своєю драматичністю історія суттєво вирізняється на фоні інших претендентів.

Почесне третє місце посів молодий спортсмен із Черкас  Денис Андрущенко. Він поділився історією успіху свого викладача Тетяни Божко. Ця людина, переборовши інсульт, змогла стати чемпіонкою світу, і зараз очолює Федерацію Спортивного Орієнтування України.

Наймолодший учасник конкурсу – Василь Малишко, написав свою історію у одинадцятирічному віці та навіть оформив роботу власними малюнками. Він, як і інші учасники, отримає заохочувальні призи .  

Головна мета літературного конкурсу «Історія успіху» – спонукати  школярів дізнаватися про відомих та невідомих людей, що досягли успіху на своєму життєвому шляху.

Інформація: «Читайка»  



0 коментарів

Залишити коментар

avatar