19 Березня 2024, 09:32 | Реєстрація | Вхід
/ «Рудана» і «Грані-Т» оголошують конкурс творів для дітей - 13 Квітня 2010

«Рудана» і «Грані-Т» оголошують конкурс творів для дітей

Категорія: «Конкурси»
Дата: 13 Квітня 2010 (Вівторок)
Час: 11:33
Рейтинг: 4.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 10748


Телерадіокомпанія «Рудана» та видавництво «Грані-Т» оголошують конкурс творів для дітей.

В межах конкурсу талановиті автори, що пишуть вірші та казки для дітей, але не можуть їх оприлюднити на широку аудиторію, цю можливість отримають.

До участі приймаються неопубліковані раніше твори на будь-яку тему українською мовою.

Оголошується дві жанрові та дві вікові номінації: 1) поетичні твори — вірші, міні-поеми, віршовані казки, гуморески; 2) мала проза — казки, оповідання, притчі, міні-повісті; 3) автори-школярі; 4) автори, старші шкільного віку. Таким чином, буде обрано четверо переможців: найкращий поетичний твір (збірка) автора-школяра та старшого літератора і найкращий прозовий твір (збірка) автора-школяра та старшого літератора.

Вимоги до обсягу та оформлення робіт: твори приймаються в друкованому або електронному вигляді в кількості до 10 аркушів шрифтом Arial-12 з інтервалом 1.

Твори з нецензурною лексикою, а також ті, що пропагують насильство, расову, національну нетерпимість та інші суспільно неприйнятні явища, до розгляду не приймаються.

Конкурс триватиме з 1 квітня по 1 серпня.

Протягом цього часу в ефірі телеканалу «Рудана» в телепрограмі «Книжкова полиця» озвучуватимуться фрагменти найкращих із надісланих творів та представлятимуться книжки, що будуть вручені переможцям конкурсу.

Оцінювати надіслані на конкурс роботи буде журі, до складу якого увійдуть представники ТРК «Рудана» і видавництва «Грані-Т».

Призовий фонд конкурсу складатимуть комплекти книжок видавництва «Грані-Т», пам´ятні дипломи та сувеніри від ТРК «Рудана».

Учасники і переможці конкурсу матимуть нагоду обговорити з представниками видавництва «Грані-Т» можливість публікації власних творів

Підписані ім´ям та прізвищем (або псевдонімом) конкурсні роботи приймаються на поштову та електронну адреси ТРК «Рудана»:

50086, пр. Гагаріна, 68,

e-mail: tv@rudana.com.ua

із позначкою «конкурс».

Окремим файлом (у друкованому варіанті — на додатковому аркуші) варто надіслати особисту інформацію: повне ім´я та прізвище, вік, професію та координати для зв´язку (поштову, електронну адреси, телефони).

Источник: Буквоїд



0 коментарів

Залишити коментар

avatar