20 Квітня 2024, 16:31 | Реєстрація | Вхід
Головна » Каталог » Локації » Бібліотеки [ Додати іншу організацію ]


Центральна районна бібліотека ім. Павла Тичини

«Локації» | Категорія: «Бібліотеки»
Київська область
Місто: Київ
Адреса: вул. Луначарського, 24
Місткість локації: до 30 осіб

Тел.: +38 044 517 41 70
E-mail: dniprlib@gmail.com
Сайт | Facebook
Рейтинг: 5.0
Кількість переглядів: 2282


ЦРБ ім. П.Тичини - це інформаційний та культурний  осередок населення мікрорайону Микільська Слобідка, а також  методичний  центр  для 17 бібліотек ЦБС Дніпровського району. Бібліотека заснована в грудні 1967 року. З 1971 року носить ім’я видатного українського поета Павла Григоровича Тичини.

Сьогодні це сучасна бібліотека з  універсальним книжковим фондом з усіх галузей знань, художньою літературою  (понад 50 тис. примірників) та широким спектром періодичних видань, яка пропонує своїм користувачам:
  • безоплатний доступ  до світових ресурсів Інтернет, зону Wi-Fi та електронний каталог; 
  • безоплатні курси  комп’ютерної грамотності «Комп’ютер – це легко!» для людей старшого покоління (детальніше);
  • дитячий куточок «БібліоНяня».

Для змістовного та цікавого дозвілля мешканців мікрорайону в бібліотеці  працюють клуби «Золотий вік», «Літературне перехрестя», «Феміда».

На абонементі до послуг користувачів представлена художня література на всі смаки: найновіші бестселери, книги неймовірних пригод, любовні романи, класична література, фантастика, лірика.

Пункт видачі літератури пропонує користувачам учбову, пізнавальну та розважальну літературу.

В читальному залі представлена література з різних галузей знань, пропонується багате зібрання поточних та ретроспективих періодичних видань різної тематики.

Методико-бібліографічний та інформаційний відділ допомогає не загубитися в потоці інформації, надає консультативну допомогу у пошуку інформації займається видавничою діяльністю шляхом створення бібліографічної продукції.

Відділ автоматизації бібліотечних процесів працює над впровадження "Програми автоматизації бібліотеки”, забезпечує надання кожному користувачеві бібліотеки безоплатний доступ  до світових ресурсів Інтернет, зону Wi-Fi та електронний каталог.

Відділ організації та використання фонду має в своєму фонді рідкісні цінні книги, які можна замовити по внутрішньосистемному обміну та по міжбібліотечному абонементу в різних бібліотеках міста Києва.
 
Ми прагнемо, щоб наша бібліотека стала сучасним інформаційним та культурним центром, місцем зустрічі тавільного спілкування.

Наші постійні користувачі добре знають, що бібліотекарі завжди раді допомогти їм у пошуку потрібної інформації, запропонувати зустріч з цікавими людьми, відомими письменниками та діячами культури, представити нові книжкові видання. 

Ми вдячні всім, хто підтримує та допомагає бібліотеці розвиватися та покращувати якість інформаційно-бібліотечних послуг. Ми вдячні постійним читачам за вірність - вибираючи саме нашу бібліотеку своїм помічником в світі інформації, ви довіряєте нам, і ми це цінуємо.


АДРЕСА:

м. Київ, вул. Луначарського, 24 
тел. (044) 517-42-38, (044) 517-52-33
м. Лівобережна,  авт.  № 87, 95, 42, 108
Пункт видачі літератури: вул. Кибальчича, 13-б
тел. (044) 512-82-74

ПРАЦЮЄ:

Понеділок – четвер – з 1100 до 1900
П'ятниця, неділя – з 1100до 1800
Субота – вихідний день
Останній день місяця – санітарний.
Е-mail: tychyny@ukr.net




Теги: Павло Тичина, бібліотека