28 Березня 2024, 19:15 | Реєстрація | Вхід
Головна » Каталог » Локації » Бібліотеки [ Додати іншу організацію ]


Наукова бібліотека Маріупольського державного університету

«Локації» | Категорія: «Бібліотеки»
Донецька область‎
Місто: Маріуполь
Адреса: пр. Будівельників, 129
Місткість локації: 50-70 осіб

Тел.: (0629) 33-89-89
E-mail: slibrmdu@yandex.ua
Сайт | Facebook
Рейтинг: 5.0
Кількість переглядів: 2246


Наукова бібліотека МДУ - структурний підрозділ університету, діяльність якого спрямована на документальне, інформаційне забезпечення навчально-виховного, науково-дослідного процесів та міжнародної діяльності ВНЗ.

Фонд бібліотеки (понад 155 тис. прим.) має універсальний фонд, складається з вітчизняних та іноземних документів, формується відповідно до спеціальностей університету. Під час комплектування фонду пріоритетність надається науковим виданням. Формується фонд електронних видань.

Бібліотека працює в автоматизованій бібліотечно-інформаційній системі "ІРБІС-64". У читальних залах створено автоматизовані робочі місця для читачів з вільним доступом до мережі Інтернет і локальної мережі бібліотеки й університету. Електронний каталог й інші електронні інформаційні ресурси бібліотеки доступні як відвідувачам бібліотеки, так і віддаленим користувачам через Інтернет. Користувачі бібліотеки мають можливість отримати бездротовий доступ до мережі Інтернет, скориставшись вільними зонами Wi-Fi.

Основні етапи становлення бібліотеки, яка розвивалася паралельно з навчальним закладом, можна переглянути за посиланням: Istoriya_NB_MDU.doc.

Співробітники бібліотеки завжди готові не лише надати Вам доступ до наявних у бібліотеці ресурсів, а й допомогти зорієнтуватися у світі інформації.

Бібліотека працює з 8.00 до 16.15, вихідний день - неділя. 
Останній четвер кожного місяця - санітарний день.

Запрошуємо! Ми працюємо для Вас!

87500, м. Маріуполь, пр. Будівельників, 129.
Е-mail: slibrmdu@yandex.ua




Теги: Маріуполь, бібліотека