29 Березня 2024, 13:40 | Реєстрація | Вхід
Головна » Каталог » Локації » Бібліотеки [ Додати іншу організацію ]


Бібліотека-філія № 5

«Локації» | Категорія: «Бібліотеки»
Черкаська область‎
Місто: Черкаси
Адреса: вул. Героїв Дніпра, 53
Місткість локації: до 30 осіб

Тел.: +38 (0472) 38 54 57
E-mail: lib.filiya@gmail.com |
Рейтинг: 5.0
Кількість переглядів: 2014


Бібліотека №5 — філія Черкаської центральної бібліотечної системи. Розташована на Митниці, в так званому "спальному” мікрорайоні, тож родзинкою стала концепція "бібліотека сімейного спрямування”. Цілі родини записуються в нашу бібліотеку на сімейні формуляри. За сорок три роки існування бібліотеки виникли цілі династії читачів — з трьох, а то й чотирьох поколінь. Ці люди стали не просто нашими читачами, а й помічниками та благодійниками, які в умовах дуже слабкого фінансування з боку держави допомагають бібліотеці виживати, постійно поповнюючи фонди бібліотеки.

Останнім часом зріс попит на  сучасну українську літературу. Завдяки читачам-благодійникам ми змогли придбати твори таких відомих українських письменників як Василь Шкляр, Ліна Костенко, Оксана Забужко, Марія Матіос, Володимир Лис, Андрій Кокотюха,  Ірен Роздобудько, Лада Лузіна, Люко Дашвар, Любко Дереш, Наталя Сняданко, Сергій Жадан та багатьох інших.

Ми любимо і шануємо наших читачів і нагадуємо нашу адресу: вул.Героїв Дніпра, 53, телефон — 38-54-57. 

Ми радо чекаємо на нових читачів будь-якого віку!